Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'e İspanyol boğası

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'nin rakibi dün İsviçre'nin Nyon şehrinde yapılan kura çekilişi sonunda belli oldu. Temsilcimiz İspanya ekibi Sevilla ile ilk maçı 19 ya da 20 Şubat 2008 tarihlerinde sahasında, rövanşı ise 4 ya da 5 Mart 2008'de deplasmanda oynayacak..


G.Saray UEFA'da Bayern Leverkusen'le oynayacak

UEFA Kupası'nda grup maçlarının ardından Bordeaux'in yardımıyla bir üst tura çıkan temsilcimiz Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen ile eş

Yılın son derbisi F.Bahçe-Trabzon

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk yarısının son haftasında bugün yapacakları maçla birlikte 96. kez karşı karş


  Semih: Bir yere gitmem

Fenerbahçe Futbol Takımının golcü oyuncusu ve ikinci kaptanı Semih Şentürk, sarı-lacivertli takımdan bir yere ayrılmayı düşünmediğini vurgulayarak, ''Bu kulübün oyuncusuyum ve bundan da çok memnunum. Bugün önüme koysunlar, boş mukaveleye imza atarım'' dedi.


  Atagün Pekin'de ringe çıkacak mı?

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan milli boksör Atagün Yalçınkaya'nın gelecek yıl Pekin Olimpiyatları'na gidip gitmeyeceği netlik kazanmadı.


  Gündüz T. Onay Merkezi açılıyor

Futbol Federasyonu Gündüz Tekin Onay Grassroots Merkezi bugün İstanbul'da düzenlenecek törenle açılacak.


  Vakıfbank filede Dames'i ağırlıyor

Vakıfbank Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Çalenç Kupası 3. tur rövanş maçında bugün İstanbul'da Belçika'nın VDK Gent Dames ekibiyle karşılaşacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri