Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray UEFA'da Bayern Leverkusen'le oynayacak

UEFA Kupası'nda grup maçlarının ardından Bordeaux'in yardımıyla bir üst tura çıkan temsilcimiz Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayer Leverkusen ile eşleşti. Sarı kırmızılı ekip ilk maçı 13-14 Şubat'ta İstanbul'da rövanşı ise 21 Şubat'ta deplasmanda oynayacak.

UEFA Kupası 3. ve 4. tur kura çekimleri, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. UEFA Kupası 2. turunda (H) Grubu'nda mücadele eden ve Bordeaux ile Helsinborg'un ardından üçüncü olarak gruptan çıkan Galatasaray, 3. turda (E) Grubu'nu 9 puanla 1. olarak tamamlayan Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla eşleşti. Galatasaray, Alman temsilcisi ile ilk maçını 13 ya da 14 Şubat'ta İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda, rövanş maçını ise deplasmanda 21 Şubat tarihinde oynayacak.

Sarı-kırmızılı takım, Bayer 04 Leverkusen'i elemesi halinde ise 4. turda, FC Zürih (İsviçre)-Hamburg SV (Almanya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray, 4. turda da ilk maçı 6 Mart'ta kendi sahasında, rövanş maçını 12 ya da 13 Mart'ta deplasmanda oynayacak. UEFA Kupası 3. turunda diğer eşleşmeler şöyle gerçekleşti:

Aberdeen (İskoçya)-Bayern Münih (Almanya), AEK Atina (Yunanistan)-Getafe (İspanya), Bolton Wanderers (İngiltere)-Atletico Madrid (İspanya), Zenit St Petersburg (Rusya)-Villarreal (İspanya), Anderlecht (Belçika)-Girondins Bordeaux (Fransa), Brann Bergen (Norveç)-Everton (İngiltere), FC Zürih (Avusturya)-Hamburg SV (Almanya), Glasgow Rangers (İskoçya)-Panathinaikos (Yunanistan), PSV Eindhoven (Holllanda)-Helsingborg (İsveç), Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti)-Tottenham Hotspur (İngiltere), Rosenborg Trondheim (Norveç)-Fiorentina (İtalya), Sporting Lizbon (Portekiz)-Basel (İsviçre), Werder Bremen (Almanya)-Braga (Portekiz), Benfica (Portekiz)-Nürnberg (Almanya), Olympique Marsilya (Fransa)-Spartak Moskova (Rusya)

4. turda diğer eşleşmeleri ise şöyle: Anderlecht/Girondins Bordeaux - Aberdeen/Bayern Münih Glasgow , Rangers/Panathinaikos - Werder Bremen/Braga Bolton Wanderers/Atletico Madrid - Sporting Lizbon/Basel AEK Atina/Getafe -,Benfica/Nürnberg Rosenborg Trondheim/Fiorentina - Brann Bergen/Everton Slavia Prag/Tottenham Hotspur - PSV Eindhoven/Helsingborr Olympique Marsilya/Spartak Moskova - Zenit/Villarreal

22.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e İspanyol boğası

  G.Saray UEFA'da Bayern Leverkusen'le oynayacak

  Yılın son derbisi F.Bahçe-Trabzon

  4 maç canlı yayınlanacak

  Semih: Bir yere gitmem

  Atagün Pekin'de ringe çıkacak mı?

  Gündüz T. Onay Merkezi açılıyor

  Vakıfbank filede Dames'i ağırlıyor


 Son Dakika Haberleri