Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'e İspanyol boğası

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'nin rakibi dün İsviçre'nin Nyon şehrinde yapılan kura çekilişi sonunda belli oldu. Temsilcimiz İspanya ekibi Sevilla ile ilk maçı 19 ya da 20 Şubat 2008 tarihlerinde sahasında, rövanşı ise 4 ya da 5 Mart 2008'de deplasmanda oynayacak..

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin 2. tur kura çekimleri, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Şampiyonlar Ligi 1. turunda, PSV Eindhoven ve CSKA Moskova'yı geride bırakarak İtalya'nın Inter takımıyla birlikte tur atlayan Fenerbahçe, 2. turda iki yıl üst üste UEFA Kupası'nı müzesine götüren İspanya'nın güçlü takımı Sevilla ile eşleşti. İspanyol temsilcisiyle ilk maçını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, 19 ya da 20 Şubat tarihinde oynayacak sarı-lacivertli takım, rövanş maçını ise 4 ya da 5 Mart'ta deplasmanda yapacak.Şampiyonlar Ligi 2. turunda diğer eşleşmeler şöyle gerçekleşti: Celtic (İskoçya)-Barcelona (İspanya), Olympique Lyon (Fransa)-Manchester United (İngiltere), Schalke 04 (Almanya)-FC Porto (Portekiz), Liverpool (İngiltere)-Inter Milano (İtalya), AS Roma (İtalya)-Real Madrid (İspanya), Arsenal (İngiltere)-AC Milan (İtalya), Olympiakos (Yunanistan)-Chelsea (İngiltere).

SEVİLLA KURADAN MEMNUN

Sevilla Kulübü'nün Futbol Şube Sorumlusu Ramon Rodriguez Verdejo, kendileri açısından memnuniyet verici bir kura olduğunu söyledi. Verdejo, ''Fenerbahçe'nin sahasında çok baskılı olduğu bilinen bir şey, eminim ki bize zor anlar yaşatacaklar. Fakat yine de memnun olunmayacak bir kura değil. Çünkü daha zor rakipler vardı'' dedi. Verdejo, kendileri açısından en kolay olabilecek takımın Olympiakosolduğunu iddia etti.

Uğur Boral ve Selçuk Şahin:

İlk maçı Kadıköy de oynamak avantaj

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile eşleşmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Uğur, ''İnşallah onları eleyeceğiz ve bir üst tura çıkacağız. İlk maçı kendi sahamızda oynayacak olmamız avantaj sağlayacaktır. Şampiyonlar Ligi'nde onlardan daha yeni bir ekibiz. Kendi seyircimiz önünde çok iyi oynuyoruz. Bu avantajı değerlendirebiliriz. Rakibimizin bizden daha iyi olmadığını görebilmemiz açısından, ilk maçı burada oynamak avantaj olacaktır'' diye konuştu.

İYİ BİR KURA ÇEKTİK

Sevilla'nın Arsenal'in de bulunduğu gruptan birinci çıktığını aktaran Uğur Boral, ''Ancak diğer rakiplere baktığımız zaman hepsinin yıllardır neler yaptığını herkes görüyor. Çekenler iyi bir kura çektiklerini düşünmüşlerdir. Onları yenebilecek gücümüz var. İlk maçta iyi bir skorla avantaj elde edeceğimiz düşünüyorum'' dedi. Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ise, ''Bu saatten sonra kim çıkarsa çıksın güçlü takımdır. Rakibimiz de çıkış içinde. Ancak aynı çıkışı biz de gösteriyoruz Avrupa'da. Zor ve güzel maçlar olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

22.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fener'e İspanyol boğası

  G.Saray UEFA'da Bayern Leverkusen'le oynayacak

  Yılın son derbisi F.Bahçe-Trabzon

  4 maç canlı yayınlanacak

  Semih: Bir yere gitmem

  Atagün Pekin'de ringe çıkacak mı?

  Gündüz T. Onay Merkezi açılıyor

  Vakıfbank filede Dames'i ağırlıyor


 Son Dakika Haberleri