Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kadrom yeterli

Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknit patronu Arthur Zico, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, iki takım adına da üst düzey bir mücadele ortaya konulduğunu ifade ederek, ‘’Çok önemli bir galibiyet aldık. Maça çok iyi girdik. Çok fazla fırsatlar yakaladık. Genel olarak rakibimizden daha fazla gol pozisyonu yarattık. İki taraf adına da olumlu geçen anlar vardı. Orta alanda çok fazla mücadele oldu. Hedeflerimize baktığımızda hala ayaktayız, yolumuza devam ediyoruz’’ diye konuştu.

Brezilyalı çalıştırıcı, sezonun ikinci yarısı için transfer yapıp yapmayacakları sorusunu, ‘’Kadromu yeterli buluyorum’’ şeklinde cevapladı.

Kadrosundaki bütün oyunculardan memnun olduğunu ifade eden Zico, ‘’Yabancı sayımız ve oynatabileceğimiz oyuncu sayısı belli, hepsinden memnunum. Herhangi bir oyuncumuz bizden ayrılmazsa kadromuz tam demektir. Kadromu yeterli buluyorum’’ dedi.

SEVİLLA İÇİN DE ZOR OLACAK

Avrupa Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri Sevilla için sadece iyi şeyler söylenebileceğini ifade eden Zico, ‘’Belki yıldız oyuncuları yok ama çok uzun süredir birbirleriyle oynadıkları içi gayet olumlu görüntü veriyorlar. Barcelona, Milan, İnter değiller ama Avrupa futbolunda oturmuş en iyi ekiplerden birisi. Zor olacak. Bize olduğu kadar onlara da zor olacak. Biz de hafife alacak bir ekip değiliz’’ şeklinde konuştu.

KADIKÖY’DE 32 MAÇTIR YENİLMİYOR

Turkcell Süper Lig’de Trabzonspor’u 3-2 yenen Fenerbahçe, sahasındaki yenilmezliğini sürdürdü. Kadıköy’deki son yenilgisini Turkcell Süper Lig’de geçen sezonun 8. haftasında Bursaspor’a (1-0) karşı alan Fenerbahçe, bu maçın ardından sahasında çıktığı 20’si lig, 7’si Avrupa kupası ve 5’i de Fortis Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 32 maçta 23 galibiyet, 9 beraberlik elde etti.

KEZMAN-SEMİH REKABETİ

Brezilyalı teknik adam, Semih ile ilgili bir soru üzerine, golcü futbolcunun mevcut performansını devam ettirmesi durumunda, Avrupa Şampiyonası’nda milli takım kadrosunda olmasının çok doğal olacağını ifade etti. Kezman ile Semih arasında tatlı bir rekabetin yaşandığını belirten Zico, ‘’Kezman’ın yapması gereken, daha önce yedek beklerken Semih’in yaptığının aynısı. Şans bulduğunda da en iyi şekilde değerlendirecektir’’ dedi.

24.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadrom yeterli

  Trabzon, büyük maçlarda kayıp

  Beşiktaş, ara transferde hata yapmak istemiyor

  Konya'da 25 puan sevinci yaşanıyor

  Tütüneker, ilk maçında takımını beğendi

  Tolunay Kafkas mücadeleden memnun

  A. Gücü’ne Litvanyalı stoper

  Adana Demirspor Trabzon'u bekliyor

  Kocaeli'de hedef ilk iki


 Son Dakika Haberleri