Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Yeni yılda yeni ve farklı programlar

1. Okul Aile Birlikleri ile ortak çalışmalara devam

Okul aile birliği yönetimlerinin, velilere ve çocukları olan öğrencilere yönelik eğitim faaliyetlerinin ilk tanıtım seminerleri devam ediyor.

Öğrenci velileri arasından her sınıf için seçilen “SINIF ANNELERİ”ne yönelik Eğitim ve Tanıtım seminerleri devam ediyor.

YASEM Eğitim Koordinatörü Dursun Sivri tarafından “AİLENİN ÖĞRENCİ BAŞARISINDAKİ ROLÜ” konulu seminerin, bir ilköğretim okulunun Okul Aile Birliğinin talebi üzerine “SINIF ANNELERİ”ne yönelik de yapılması planlandı. 3 Ocak 2008’de gerçekleştirilecek. Aynı seminerin devamında “HAFIZA GELİŞTİRME VE HIZLI ÖĞRENME” programının tanıtımı yapılacak.

YASEM Eğitimcisi Faruk Akçe de aynı programda “KARAKTER ANALİZİ” konulu semineri ve “ANLAYARAK HIZLI OKUMA” programının tanıtımını yapacak..

2.Pazarlama ve satış teknikleri eğitimi

Üniversiteli bir grup öğrencinin talebi üzerine “Pazarlama” eğitimi 29.12.2007 (bugün) YASEM Maltepe eğitim Salonunda yapılacak. Duyurular yayınlandı.

3. Süreli Eğitimler

YASEM’in temel faaliyetleri kesintisiz olarak yeni yılda da devam edecektir.

Genel katılıma açık ve grup talepleri üzerine yapılan süreli eğitimler, prensip olarak her ay her konuda birer program açılıp sonuçlanmaktadır.

Program çeşitliliği, talepler ve eğitici havuzu genişleyerek artmaktadır.

Çocuk ve Deha Eğitimi bu cümleden programlarımızdandır. İkinci grup talepleri gelmeye başladı. Liste belirlenmeye başladı.

Süreli Eğitimler:

Diksiyon ve Güzel konuşma

Anlayarak Hızlı okuma

Hafıza geliştirme ve Hızlı Öğrenme

Drama ve Oyunculuk

Çocuk ve Deha Eğitimi

4. Pazar kahvaltıları ve seminerleri devam ediyor

Her ay olarak düşünülen “YASEM AİLE BULUŞMALARI”nın kahvaltılı programına katılım talebi eğitim talebi ile birlikte geldi.

Bir grup, aile eğitimlerinin Pazar kahvaltıları ile birlikte olması talebinde bulundu.

30 Aralık 2007 Saat 11.00’de Anka Royal Otel’de açık büfe kahvaltı ve ardından Dr. İsmail Benek tarafından “KENDİNİ TANIMA YOLCULUĞU” konulu eğitim semineri yapılacak.

NOT: 2007’nin son “Kariyer Sayfası”dır. 150 hafta ve sayfaya yakın sizlerle YASEM faaliyetlerini paylaştık. Bütün okurlarımız için 2008 yılının hayırlara ve mutluluklara vesile olmasını temennî ediyoruz. (YASEM)

29.12.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Sakın içinizdeki devi uyandırmayın

  Yılbaşında bir başka açıdan

  Hayattaki enstantaneleri yakalamak

  Yeni yılda yeni ve farklı programlar


 Son Dakika Haberleri