Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ara transferin gözdesi

Oynadığı futbol ve attığı gollerle başta G.Saray olmak üzere birçok kulübün transfer listesine giren Sivasspor'un milli oyuncusu Mehmet Yıldız ilk yarıda oynadığı 16 maçta 7 gole imza attı. Mehmet Yıldız'a gelen teklifler maddi sıkıntılar yaşayan Sivasspor yönetimini ikilemde bırakıyor..


Serdar: 2. yarıda kaleye geçeceğim

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Fenerbahçe'nin kalecisi Serdar Kulbilge, kendisini çok iyi hissettiğini ve sezonun ikinci yarı

Euro 2008'de Türk hakemlere düdük yok

İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği ve Türkiye'nin de mücadele edeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde görev yapacak hakemler a


  Antalya Cup yapılamıyor

Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz, lig tatilinin kısa oluşu ve Fortis Türkiye Kupası maçlarının tatil arasında oynanacak olması nedeniyle bu yıl Antalya Cup turnuvasının düzenlenmeyeceğini söyledi.


  Trabzonspor'da Yattara sıkıntısı

Trabzonspor Kulübü, Gineli futbolcu İbrahima Yattara'nın FIFA kanalıyla serbest kalacağı yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.


  UEFA yılın en iyi yıldızlarını arıyor

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), 2007 yılında Avrupa futbolunda öne çıkan futbolcu ve teknik direktörleri belirlemek için resmi internet sitesinde bir anket düzenledi. Yılın en iyi teknik direktörü, kalecisi, defans, orta saha oyuncusu ve forvetlerini seçmek için yapılan ankete 55 futbolcu ve 5 teknik direktör olmak üzere 60 aday isim belirlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri