Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bizim Radyo dinleyicisiyle buluştu!

104.4 frekansından yayın yapan Bizim Radyo, dinleyicilerini programcı ve yapımcılarıyla buluşturdu. Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul-Çemberlitaş'taki Fırat Kültür Merkezinde gerçekleştirilen organizasyona büyük-küçük, genç-yaşlı çok sayıda Bizim Radyo dinleyicisi katılarak destek verdi

Hanımların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Yeni Asya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutlular da katıldı.

Yeni Asya Medya Grup'a bağlı bir yayın organı olarak 10 Ocak 2005'te yayın hayatına başlayan Bizim Radyo, 4. yayın yıldönümüne girerken dinleyicileriyle buluştu. Bizim Radyo Genel Yayın Müdürü Mehmet Yaşar ve programcılardan Tuğba Nur Arıcan'ın sunuculuğunu yaptıkları organizasyonun açılış konuşmasını Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşçı yaptı. Program baştan sona Bizim Radyo tarafından, canlı yayınla dinleyicilere ulaştırıldı.

Programın ilk gösterisi olan Can Kardeş Çocuk Tiyatrosu'nun düzenlediği "Mevlânâ" oyunu "Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol" mesajı vererek izleyicileri etkiledi. Küçük oyuncuların büyük gösterisi izleyiciyi büyüledi. Oyunun hemen ardından, küçük oyunculara, armağanlarını KOBİDER Başkanı Nurettin Özgenç ve ASİAD (Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Ömer Faruk Başaran ile Yeni Asya Medya Grup Genel Müdürü Recep Taşçı verdi.

Tiyatro gösterisinin ardından Bizim Radyo programcıları tek tek sahneye dâvet edildi.

Sahneye ilk olarak çağrılan Bizim Radyo Haber Müdürü ve "Bizimle Sabah" programının sunucusu Demirhan Kadıoğlu'nun, konuşmasını yaparken heyecanlandığı gözlendi. Kadıoğlu, "Sözün bittiği, boğazın düğümlendiği anlar vardır. İşte o an bu an" diyerek sözlerini programın kapanış cümlesi olan "Kulağınız ve gönlünüz bizimle olsun" diyerek bitirdi.

Kadıoğlu'nun ardından sahneye çıkan, Bizim Radyo'nun en çok dinlenen programlarından biri olan "Mavi Dünya"yı hazırlayan ve sunan Tuğba Akbey İnan da diğer bütün programcılar gibi sahnede heyecanlanarak, radyodaki mikrofonla sahnedeki mikrofonun arkasında olmanın çok farklı şeyler olduğunu ifade etti. İnan, sahne arkasındaki isimsiz kahramanlara ve programda kendisine yardımcı olan teknik arkadaşları Serhat Gülen'le Kadir Çalışkan'a teşekkür etmeyi unutmadı.

Programcılardan Dr. Hakan Yalman da "Radyoya gelip de stüdyoya girdiğimizde çok farklı bir atmosfer oluyor bunun sebebi nedir, diye düşünüyorduk. Aslında sebebini biliyoruz: Mekke'de Peygamber Efendimiz (a.s.m.) ile doğup Barla'ya, İngiltere'ye Filipinler'e Malezya'ya yayılan hava radyoya sinmiş durumda. O hava şu an bu salonda da var" diyerek "Üstad'ın Medresetüzzehra hakikatlerini dünyaya yayınlayan bu radyo ileride "Our Radio" (Bizim Radyo) olacak inşallah. Bizim Radyo ile bu hakikatleri dünyaya anlatmaya Cenâb-ı Hak bizleri muvaffak eder inşallah" şeklinde duâ etti.

Ahmet Ceylan / İSTANBUL

01.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gül: 2008'de terör bitecek

  Demokrasi sınavı başarıldı

  Meclisi zorlu bir maraton bekliyor

  Gül, Talat'la ilişkileri değerlendirecek

  Helâl gıda yakında

  Araç yakmaya 10 tutuklama

  Gönüllü doktorlardan köylerde sağlık taraması

  Tarladan, okula transfer oldular

  Reformlara devam

  Bursa Valisi Harput: Basın, halkla devlet arasında bir köprü

  Başkale'de "Şafak 2008" operasyonu

  Eğitimde 75 bin yeni öğretmene ihtiyaç var

  Uslu: Toplum sorunların üstesinden gelebilir

  Yargıtay Başkanlığı seçimi 14 Ocak'ta

  Huzurevlerinde yeni yıl zammı belirlendi

  Ankara'nın araç trafiği tartışılıyor

  Bizim Radyo dinleyicisiyle buluştu!

  2007 böyle geçti

  Çocuklarda soğuk algınlığı, büyüme geriliğine yol açabilir

  Doğu'da sağlık seferberliği

  Deniz Feneri'nden Afşar'a soğuğa dayanıklı konteyner

  2008 yılında MEB 21 sınav yapacak


 Son Dakika Haberleri