Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ayda 170 bin YTL alacak

Beşiktaş, ara transferde kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Filip Holosko için Vestel Manisaspor'a 5 milyon Avro ödeyecek. Siyah-beyazlı kulüp ayrıca Slovak futbolcuya forma giyeceği sezonun ikinci yarısı içi 400 bin Avro verecek. Holosko, 2008-09 sezonu için 800 bin, 2009-10 sezonu için ise 850 bin Avro alacak.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Vestel Manisaspor'dan Filip Holosko'nun transferini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş'tan İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, Filip Holosko'nun transferiyle ilgili Vestel Manisaspor Kulübü ile 5.000.000 Avro ve kulübümüz futbolcularından Koray Avcı ve Burak Yılmaz karşılığında anlaşma yapılmıştır'' denildi. Beşiktaş ayrıca Filip Holosko'ya, forma giyeceği sezonun ikinci yarısı için 400 bin Avro ödeneceğini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. İMKB'ye gönderilen yazıda, Slovak futbolcuya 2008-09 sezonu için 800 bin, 2009-10 sezonu için ise 850 bin Avro ödeneceği kaydedilirken, anlaşmanın 2,5 yıl artı 2 yıl opsiyonlu olduğu da belirtildi.

KENAN ÖNER'DEN YALANLAMA

Öte yandan Hürriyet Gazetesi'nde dün verilen haberin alt paragrafında Holosko'nun transferiyle ilgili Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner'e atfedilen iddialar yalanlandı. Kenan Öner'in açıklamasında şunları söyledi: "Hürriyet Gazetesi'ndeki haberin alt paragrafında şahsıma atfedilen ifadeler asla tarafımdan kullanılmamış, transfer konusunda Takımımız'a yeni katılan ya da Takımımız'dan ayrılan futbolcularımızla ilgili herhangi bir beyanatım, kimseyle görüşmem olmamıştır. Kulübümüz'ün içindeki birlik berabeliği zedelemeye yönelik bu habere itibar edilmemesini rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

01.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ayda 170 bin YTL alacak

  Sağlam: Holosko baskıya dayanır

  Tümer ve Appiah sıkıntısı

  UEFA Hakan Şükür'ü övdü

  Yattara ve Risp Trabzon'a dönüyor

  Denizlispor 1.95'lik golcü aldı

  Böyle protesto görülmedi

  Holosko iyi transfer


 Son Dakika Haberleri