Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Holosko iyi transfer

Beşiktaş, bu sezonun en iyi transferini Vestel Manisa'dan aldığı Filip Holosko ile yaptı. 5 milyon Avro'luk bonservis ücretinin çok olduğu yönünde camiada çıkan eleştirilere rağmen, 23 yaşındaki Slovak oyuncu yeni takımında uyum sağlaması ve form tutması halinde Beşiktaş Kulübü ödediği bu ücretin iki katını kazanabilir.

Holosko, tipik bir kanat oyucunsu değil. Hem gol atıyor, hem de arkadaşlarına attırıyor. Top ayağına çok yakışıyor. Estetik hareketleri var. Tribünlere keyif veriyor. Rakibini geçerken adeta uyutuyor. Kanatlardan getirdiği toplarla süratle ceza sahası içine sokuluyor. Bu pozisyonların çoğu da golle sonuçlanıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu oyuncuyu kullanırken çok iyi düşünmeli. Kanatta görev verirse verim alır, orta bölgeye çekerse kalabalık rakip savunma karşısında kaybolup gider. Holosko, Vestel Manisa'da kanat topları ile parladı ve gollerini attı.

Bence Holosko'yu en iyi besleyecek futbolcu Delgado'dur. Arjantinli futbolcunun gollük asistlerini Holosko sürati ve zekası ile değerlendirebilir. Her iki kanatta da başarılı olan bu futbolcunun bir diğer özelliği ise 25-30 metreden savurduğu sert şutlar.

Beşiktaş, savunma ve orta sahaya yapacağı 2 yeni takviye ile şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Çünkü, derbi maçlarını evinde oynama avantajına sahip. Holosko tribün desteğini arkasına alabilirse Beşiktaş ile birlikte yeni yıla damgasını vuracak gibi görünüyor.

Erol DOYURAN

01.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ayda 170 bin YTL alacak

  Sağlam: Holosko baskıya dayanır

  Tümer ve Appiah sıkıntısı

  UEFA Hakan Şükür'ü övdü

  Yattara ve Risp Trabzon'a dönüyor

  Denizlispor 1.95'lik golcü aldı

  Böyle protesto görülmedi

  Holosko iyi transfer


 Son Dakika Haberleri