Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tümer ve Appiah sıkıntısı

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, "Appiah'ın sakatlık, Tümer'in askerlik sıkıntısı var. Birinin ya da ikisinin oynayamayacağı haberini alırsak, bir tane oyuncu takviyesi isteyebiliriz'' dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, 2007 yılının kendisi için unutulmaz bir yıl olduğunu söyledi. Samandıra Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Brezilyalı çalıştırıcı, Türkiye'ye geldiğinde hedefleri olduğunu belirterek, ''2007 benim için hiçbir zaman unutmayacağım bir sene oldu. Şu ana kadar futbol yaşamımda birçok başarı elde etmiş olabilirim ama burada da başarıya devam etmek istedim. Fenerbahçe gibi büyük ve hedefleri olan bir kulüpte, güzel insanlarla çalışıyorsunuz ve sonunda da başarılar geliyor. Her açıdan benim için çok olumlu bir sene oldu'' dedi. Zico, bir soru üzerine, Fenerbahçe'nin son dönemde aldığı sonuçların ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'dan daha iyi olduğunu söyledi. Zico, Brezilya gazetelerinde yer alan Ronaldo ile ilgili demeçlerine de açıklık getirerek, ünlü futbolcu hakkında Brezilyalı gazetecilerin sorularını cevapladığı söyledi. Ronaldo hakkında Brezilya gazetelerinde de 'Fenerbahçe'nin almak istediği şeklinde' haberler çıktığını kaydeden Zico, ''Ronaldo hakkında bana sorular sorulduğunda ben de bunlara açıklık getirdim. 'Ronaldo dünyadaki herhangi bir takımın kadrosunda görmek isteyeceği bir futbolcudur' dedim. 'Ronaldo'yu isteyen bir kulüp istediğini açıklar. Fakat Fenerbahçe'den açıklama gelmediğine göre, demek ki Fenerbahçe ilgilenmiyor' dedim'' diye konuştu.

TÜMER VE APPİAH KONUSU

Zico, bir gazetecinin, ''Aurelio'ya Valencia'nın teklifi var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Aureilo şu anda Fenerbahçe'nin futbolcusudur, kontratı devam ediyor'' dedi. Zico, ''Tümer'in askerlik, Appiah'ın sakatlık durumu var. Transfer düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruyu ise şöyle cevapladı: ''İlk başta bu iki futbolcunun durumlarının kesinleşmesi gerekiyor. Appiah'ın sakatlık, Tümer'in ise kişisel bir sıkıntısı var. Kesin netleştikten sonra bu iki oyuncunun birinin ya da ikisinin oynayamayacağı haberini alırsak, en azından bir tane oyuncu takviyesi isteyebiliriz.''

ELDİVENLERİNİ VERDİ

Zico, basın açıklaması sırasında eldivenlerini soğuk nedeniyle üşüyen muhabire verdi.Brezilyalı teknik adam, açıklaması sırasında soğuk ve rüzgar nedeniyle mikrofonları tutan muhabirin elinin titrediğini görünce, mikrofonları kendi tutarak muhabire eldivenlerini verdi. Muhabir, Zico'dan aldığı eldivenleri eline takarak tekrar mikrofonları Brezilyalı çalıştırıcının elinden aldı.

01.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ayda 170 bin YTL alacak

  Sağlam: Holosko baskıya dayanır

  Tümer ve Appiah sıkıntısı

  UEFA Hakan Şükür'ü övdü

  Yattara ve Risp Trabzon'a dönüyor

  Denizlispor 1.95'lik golcü aldı

  Böyle protesto görülmedi

  Holosko iyi transfer


 Son Dakika Haberleri