Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam: Holosko baskıya dayanır

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Holosko için verilen yüksek miktardaki paranın bu futbolcu üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmayacağının sorulması üzerine, ''Böyle bir baskı oluşturmayı düşünmüyoruz. Holosko profesyonel bir futbolcu, dışarıdan gelebilecek baskıları da kendi içinde halledecektir'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, savunma ve orta sahaya birer futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi. Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. Holosko'nun dışında başka transfer yapıp yapmayacakları sorusuna Sağlam, ''Savunma ve orta saha için birer futbolcu arayışımız var. Bu mevkilerde uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet edecek, kişiliği ve karakteriyle camiamıza uyum sağlayacak 2 futbolcu almak istiyoruz. Çok aceleci davranmak istemiyoruz. Çok doğru ismi, doğru şartlarla almanın uğraşı içerisindeyiz'' diye yanıt verdi.

CANER'İ DÜŞÜNDÜK, OLMADI

Orta sahaya almayı düşündükleri oyuncunun özellikleri ile ilgili soru üzerine de Sağlam, ''Orta sahada Caner ile ilgili düşüncemiz vardı ama olmayacak. Bu bölgede kriterlerimize uygun futbolcuyu almak için uğraşacağız'' dedi. Sağlam, Kayserisporlu Mehmet Topuz ile ilgili sezon sonuna kadar bir düşüncelerinin olmadığını tekrarladı.

HOLOSKO HAZIR DURUMDA

Sağlam, yeni transfer Holosko'nun gelişiyle sistemde değişiklik yapıp yapmayacağı sorusuna da, ''Sistemde bir değişiklik olmayacak. Bu sezon 4-4-2 uyguladık, birkaç maçta oyuncu tercihinden dolayı 4-3-3'ü uyguladık. Oyuncuya dayalı düzen gibi bir düşüncemiz yok, Uygulamak istediğimiz sisteme zaten Holosko'nun özellikleri uygun'' diye cevap verdi. Holosko için verilen yüksek miktardaki paranın bu futbolcu üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmayacağının sorulması üzerine de Sağlam, ''Böyle bir baskı oluşturmayı düşünmüyoruz. Holosko profesyonel bir futbolcu, dışarıdan gelebilecek baskıları da kendi içinde halledecektir'' dedi.

01.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ayda 170 bin YTL alacak

  Sağlam: Holosko baskıya dayanır

  Tümer ve Appiah sıkıntısı

  UEFA Hakan Şükür'ü övdü

  Yattara ve Risp Trabzon'a dönüyor

  Denizlispor 1.95'lik golcü aldı

  Böyle protesto görülmedi

  Holosko iyi transfer


 Son Dakika Haberleri