Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nobre yine suskun kaldı

Fenerbahçe'den büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen Mert Nobre, ortaya koyduğu performansla şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı. Geçen sezonun ilk yarısında ligde sadece 1 gol atabilen Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine 1 golde kalarak hayal kırıklığı meydana getirdi..

Süper Lig'in ilk yarısını 34 puanla dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta, golcü oyuncu Nobre, geçen sezonun ilk yarısındaki kötü performansını 2007-08 sezonun ilk bölümünde de tekrarladı. Geçen sezonun ilk yarısında ligde sadece 1 gol atabilen Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine 1 golde kalarak düşük bir performans gösterdi. Fenerbahçe'den büyük umutlarla siyah-beyazlı takıma gelen Mert Nobre, ortaya koyduğu performansla şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı.

İLK YARILARDA BAŞARISIZ

2006-07 sezonun ilk yarısında tek golde kalan Brezilya asıllı Türk oyuncu, ikinci yarıda ise performansını arttırmış ve 7 gol kaydetmişti. Geçen sezon ligde 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapılan ve 1-1 sona eren karşılaşmada takımının tek golünü atarak siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk golünü kaydeden Nobre, ikinci yarıda rakip filelere bıraktığı 7 golle toplamda 8 gole ulaşmıştı.

YİNE TEK GOLDE KALDI

Yeni sezonda zaman zaman yedek kalan Mert Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine tek golde kaldı. Nobre, bu sezon ligdeki ilk golünü geçen sezon olduğu gibi 8. haftada atma başarısı gösterdi. Beşiktaş, 8. haftada Gençlerbirliği'ni BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerken, karşılaşmanın tek golünü Nobre atmıştı. Bu golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşayan Nobre, daha sonraki haftaları ise boş geçti.

İKİNCİ YARILAR COŞUYOR

Son iki sezonda ligin ilk yarısında etkisiz kalan Nobre, ikinci yarılara gollerle başlıyor. 2005-06 sezonunda Fenerbahçe forması giyen siyah-beyazlı oyuncu, bu sezonun ikinci yarısında takımının Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçta 2 gol atarak iyi bir başlangıç yapmıştı. Beşiktaş forması altında geçen sezonun ilk yarısını tek golle kapayan Nobre, ikinci yarısına ise hat-trick yaparak başlamıştı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'u 3-1 yendiği maçta takımının 3 golünü atan Mert Nobre, hat-trick yapmıştı.

02.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Nobre yine suskun kaldı

  2007 güreşte toparlanma yılı oldu

  Trabzon'un 'B' planı hazır

  G.Saray bugün topbaşı yapıyor

  Yasin Sülün'den Beşiktaş'a tepki

  Aziz Yıldırım'ın F.Bahçe'de 10. yılı

  2008'de spor takvimi dolu

  Ara transfer bugün başlıyor

  Rui Costa sezon sonu veda ediyor

  Hidayet Magic'i zafere taşıdı

  Mehmet 6 sayıda kaldı


 Son Dakika Haberleri