Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'un 'B' planı hazır

Trabzonspor, kadrosuna katmaya çalıştığı Fernandao ve Alex'in transferinde çıkan pürüzler nedeniyle, şuan için Brezilya defterini kapattı. Bordo - mavili yönetim şimdi B planını devreye sokmaya hazırlanıyor.

Listediki isimler, Burak Yılmaz, Price, De Nigris ve Serhat Akın. Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ısrarla kadrosuna görmek istediği Fernandao ve Alex'in transferleri için bir süre önce Brezilya'ya gitti. Burada yapılan görüşmeler sonrası her iki oyuncu ve kulüplerinin fazla para istemesiyle bu transferler gerçekleşmedi. İki oyuncunun transferi için Brezilya'ya giden ve yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayarak Trabzon'a dönen İbrahim Baturoğlu, dengeleri sarsmamak için Brezilya defterini şuan için kapattıklarını söyledi.

Kulübün mali bütçe yapısıyla iç dengelerini bozamayacaklarını dile getiren Baturoğlu, "Bugüne kadar yapılan görüşmelerde sürekli olarak değişiklik ve fiyat dengesizliklerinin yaşandı. Internacional'in 2 Ocak 2008 tarihinde Dubai'de kampı var. Ayrıca yılbaşının da araya girmesi görüşmeleri tıkadı. Ancak şu an itibariyle gelinen noktada bu oyunculardan vazgeçtik." diye konuştu. Brezilya seferinden eli boş dönen Bordo - mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine B planını devreye sokmaya hazırlanıyor. Brezilyalı oyunculardan sonuç alamayan Karadeniz ekibinin gündeminde Danimarka'nın Aalborg takımında forma giyen İsveçli golcü Prica'yı yeniden gündemine aldı. Bu futbolcu geçtiğimiz dönemlerde de Trabzonspor'un gündeminde yer almıştı. Beşiktaş'ın Holosko'ya karşılık Vestel Manisaspor'a verdiği Burak Yılmaz'ın ismi Trabzonsporla anılmaya başlandı. Genç futbolcunun, Manisa'ya gitmek istemediği ve Beşiktaşlı yöneticilerine, "Trabzonspor'da oynamak istiyorum" dediği iddia edildi. Forvet hattında sıkıntı yaşayan Bordo - mavili yönetimin 'Listemizde yok' demelerine rağmen genç futbolcuyla ilgilendiği belirlendi. Trabzonspor'un listesindeki bir başka isim ise Gaziantepspor'un Meksikalı forveti De Nigris ile Belçika'da oynayan Serhat Akın.

02.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Nobre yine suskun kaldı

  2007 güreşte toparlanma yılı oldu

  Trabzon'un 'B' planı hazır

  G.Saray bugün topbaşı yapıyor

  Yasin Sülün'den Beşiktaş'a tepki

  Aziz Yıldırım'ın F.Bahçe'de 10. yılı

  2008'de spor takvimi dolu

  Ara transfer bugün başlıyor

  Rui Costa sezon sonu veda ediyor

  Hidayet Magic'i zafere taşıdı

  Mehmet 6 sayıda kaldı


 Son Dakika Haberleri