Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Yine İsrail vahşeti

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güney kesimine yakın Han Yunus'ta düzenlediği hava saldırılarıyla destekli operasyonda, en az 6 Filistinli öldü, 10 dolayında kişi de yaralandı.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Han Yunus'ta bir eve düzenlenen füze saldırısında, bir anne ile iki çocuğu öldü. Ailenin diğer fertleri de yaralanırken, Kerima Feyyad ile çocukları Ahmed ve Sami'nin cesetleri hastaneye taşındı. Sağlık ekiplerinin, füzenin vurduğu evin yıkıntıları arasında yaralıları kurtarmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Hamas ve İslâmî Cihad'a bağlı radyolar da Han Yunus'un doğusunda, İsrail askerleri ile militanlar arasında yoğun çatışmalar olduğunu belirtti.

Radyolar, füze saldırısı ve İsrail askerlerinin ateşinde ölenlerin sayısını toplam 6 olarak verdi. Ölenlerden birinin, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları üyesi Münir Barham (20) olduğu belirlendi.

Bölgedeki kaynaklar ve görgü tanıkları, İsrail askerlerinin, atılan füzeler desteğinde sabahın erken saatlerinde sınırın 3 kilometre kadar içerisine, Beni Süheyla bölgesine girdiğini, karşı koymaya çalışan Filistinli militanların üzerine en az 7 füze saldırısı düzenlendiğini öne sürdüler. Askerlerin en az 3 evi işgal ettiği ve askerler ile militan gruplar arasında çatışmaların devam ettiği belirtiliyor.

/ KUDÜS

04.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ABD'ye çağrı: Müşerref'ten kurtulun

  Kenya'da dehşet sürüyor

  Yine İsrail vahşeti

  İsrail'li haham Bin Ladin gibi konuştu

  Hamaney: ABD ile ilişkilerimiz bir gün düzelebilir

  Pakistan'dan Afganistan'a mezhep göçü

  Sri Lanka'da ateşkes sona erdi

  Hariri: Seçimi Suriye engelliyor

  Nasrallah veto yetkisinde ısrarlı

  Din adamları baharda buluşuyor

  İngilizler yatağa düştü

  Oturan Boğa'nın torunları toprak istiyor


 Son Dakika Haberleri