Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

EXPO'ya bir destek daha

Ege Belediyeler Birliği Başkanı Bülent Kar, İzmir'in bu büyük organizasyona ev sahipliği yapması için ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını söyledi.

Ege Belediyeler Birliği, 28-30 Nisan tarihlerinde Manisa'da "Belediyelerde yeni vizyon, yerel kalkınma" başlığıyla düzenlenecek Yerel Yönetimler Zirvesi'ne hazırlanıyor.

Ege Bölgesi'ndeki 350 üye belediyenin katılımıyla gerçekleştirilecek zirvede kentler arası rekabet, yerel kalkınma ve şehir vizyonu konularının bilim adamları, siyasetçiler ve belediye başkanları tarafından ayrıntılı olarak ele alınacağı belirtildi.

Yeni bir vizyon

Bilgilendirme toplantısına Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ile Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan da katıldı. Dünyada hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirten Ege Belediyeler Birliği Başkanı Bülent Kar, "Egeli belediyelerin önünü açmak, gelişimlerini sağlamak için bazı çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda 28-30 Nisan tarihleri arasında Manisa Belediyesi Fuar Alanı'nda ana teması 'Belediyelerde yeni vizyon, yerel kalkınma olan bilim adamı, siyasetçi ve belediye başkanlarının konuşmacı olarak katılacağı zirve düzenliyoruz. Zirvede, kentler arası rekabet, yerel kalkınma ve kent vizyonu gibi önemli konuları tartışacağız" diye konuştu.

Bülent Ertekin / İZMİR

06.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zamlara emekli tepkisi

  Tekstilde AB'nin tedarik merkeziyiz

  Motorine 3 Ykr zam

  2008 zor yıl olmaya aday

  EXPO'ya bir destek daha

  İGDAŞ'ın hedefi, 4 milyon abone


 Son Dakika Haberleri