Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İGDAŞ'ın hedefi, 4 milyon abone

İGDAŞ Genel Müdürü Tüfekçi, " Halen 3 milyon 652 bin olan abone sayımızı, 2008 yılı sonunda 4 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

İGDAŞ'ın 25 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiği Sonbahar Abonelik Kampanyası'nda 63 bin yeni abone daha doğalgaz konfor ve rahatlığına kavuştu. Böylece İGDAŞ'ın abone sayısı 3 milyon 652 bine ulaştı. Abonelik bedelinin kredi kartıyla 6, nakit ödemelerde ise 3 taksitte alındığı kampanya, İstanbullulardan yoğun ilgi gördü. Yılın bu son fırsatını değerlendiren 63 bin aile, çevre dostu, ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğalgazı kullanma imkânına kavuştu.

Tüfekçi: Hedefimiz 4 milyon Abone

İGDAŞ Genel Müdürü Tüfekçi, 2008 yılında da yatırımlara aynı hızda devam edeceklerini belirterek, abone hedeflerini şöyle açıkladı: "Bu yıl İstanbul genelindeki yatırımlarımız devam edecek. Bununla birlikte, şehir merkezinin dışındaki uç noktalarda ilçelerde tamamlama yatırımlarımız olacak. Halen 3 milyon 652 bin olan abone sayımızı, 2008 yılı sonunda 4 milyona çıkarmayı hedefliyoruz."

Yeni Asya / İSTANBUL

06.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zamlara emekli tepkisi

  Tekstilde AB'nin tedarik merkeziyiz

  Motorine 3 Ykr zam

  2008 zor yıl olmaya aday

  EXPO'ya bir destek daha

  İGDAŞ'ın hedefi, 4 milyon abone


 Son Dakika Haberleri