Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Hayır Sayın Başbakan, AB'yi uyutuyorsunuz

Sayın Başbakan kusurumuza bakmasın. Yaptığı açıklamalar içinde bir bölüm var ki, kendisiyle hiçbir şekilde hemfikir değiliz. Avrupa Birliği ile ilişkilerde herşeyin iyi gittiğinive rehavete girilmediğini söyledi.

Allah, Allah, bizlerin bilmediği, çok gizli bir takım gelişmeler olsa gerek. Yani birşeyler oluyor, ama kamuoyuna açıklanmıyor...

Hayır, Sayın Başbakan, kamuoyundaki izlenim, tam aksine, Avrupa Birliği ile hiçbir şeyin doğru dürüst yürümediği şeklindedir. Hükümet AB'yi unuttu bile. Ankara'da yaprak kıpırdamıyor.

Bu durumun sorumluları da Sarkozy veya Merkel değilhükümetin ta kendisidir. 2 yıldır 301 inci maddeyi bile değiştiremeyen, reformlarda tek bir adım atamayan da yine hükümettir.

AK Parti bu tutumuyla, Sarkozy'nin- Merkel'in ve içerdeki tüm AB karşıtlarının ekmeğine yağ sürüyor. Aaa, bundan sonra hükümetin bu tutumu değişirse ne ala... Eğer değişmezse, o zaman kamuoyu, iktidarın AB konusunda ciddi olmadığı sonucuna varacaktır. AKP'nin, tam üyelik yerine, hayat boyu adaylık statüsünü tercih ettiği izlenimi daha da yaygınlaşacaktır.

AKP, Avrupa ile ilişkilerindeki zaman kredisinin artık sonuna gelmiştir.

Posta, 12.1.2008

Mehmet Ali Birand

13.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu planla take-off zor

  Apo'yla görüşen komutan kimdi?

  Siyasetin kara yüzü.

  İnandırıcılık artık sözden değil, eylemden geçiyor!

  Tarihe güvenmeli miyiz?

  Hayır Sayın Başbakan, AB'yi uyutuyorsunuz


 Son Dakika Haberleri