Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Hızlı icraat bekliyoruz

MÜSİAD Genel Başkanı Dr. Ömer Bolat, "Eylem Planındaki teşhis ve hedefler isabetli, ancak asıl önemlisi tedbirlerin bir an önce hayata geçirilmesi" dedi. Bolat, planın kâğıt üzerinde kalmamasını istedi.


40 milyon borçlu var

Hemen hemen herkesin bir sebeple bir yerlere borçlu bulunduğu Türkiye'de, borçlu sayısının 40 milyona yaklaştığı belirlendi. Ailelerin yarıya yakını,

Chery, Türkiye yollarında

Mermerler Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye pazarına giren Çinli otomobil üreticisi Chery'nin Alia ve Tiggo modelleri, Şubat ayından itibaren satışa


  Tarımın dertleri görüşüldü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB), ''Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı'' yapıldı. TOBB'da yapılan toplantı, Birlik Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları ile birlik yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


  Cepte reklâm, tüketici haklarına aykırı

Kitlesel reklâmlar yerine gelişen teknolojiyi kullanan firmalar, reklamlarını cep telefonları aracılığıyla ''istem dışı da olsa'' hedef müşteri kitlelerine ulaştırırken; bunun, tüketici haklarına aykırı olduğu bildirildi.


  Mardin'de tır belgesi sıkıntısı

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Tutaşı, Mardin'de 120 uluslar arası nakliye şirketi bulunmasına rağmen nakliyecilerin TIR belgesi almak için Mersin ve Gaziantep'e gitmek zorunda kaldığını söyledi.


  Hükümetin, DGD ve GAP açıklamaları olumlu

Türkiye Ziraat Odaları Birliğince (TZOB), hükümetin eylem planında yer alan, ''Doğrudan Gelir Desteği (DGD) ve GAP'' ile ilgili açıklamaların olumlu bulunduğu belirtildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri