Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Chery, Türkiye yollarında

Mermerler Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye pazarına giren Çinli otomobil üreticisi Chery'nin Alia ve Tiggo modelleri, Şubat ayından itibaren satışa sunulacak.

Chery Otomotiv Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Çin'de üretilen Chery markalı otomobillerin uzun zamandan bu yana Türkiye'nin gündeminde olduğunu, Chery'nin artık Şubat ayından itibaren Türkiye pazarına sunulacağını söyledi.

Chery ile iş yapma konusunda 3. yıllarına girdiklerini, kafalarındaki soru işaretlerinin Chery'nin fabrikasını gördükten sonra ortadan kalktığını anlatan Mermer, ''50'ye yakın bayi ile ön sözleşme imzaladık. 26-27'si bizim kurumsal kimliğimize uydu. Chery'nin gecikmesinin tek nedeni, altyapının çok iyi hazırlanıyor olması'' dedi.

Satışa sunacakları modellerin fiyatlarının bu ay sonunda belli olacağını, tanıtım amaçlı özel bir fiyat kampanyası da yapacaklarını bildiren Mermer, ilk etapla 300 adet otomobilin Türkiye'ye geldiğini, bayilere yedek parça ile birlikte sevkıyat yapılacağını söyledi.

Verilen bilgiye göre, Chery, Türk tüketicisinin karşısına ilk olarak Alia ve Tiggo modelleriyle çıkacak. Her iki modelde de çift salıncaklı tam bağımsız süspansiyon sistemi sayesinde yüksek yol tutuş imkânı sağlanırken, araçlarda ABS, EBD, dijital klima, elektrikli sunroof, CD çalar bulunuyor.

Ümit Kızıltepe / İSTANBUL

13.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hızlı icraat bekliyoruz

  40 milyon borçlu var

  Chery, Türkiye yollarında

  Dolar 1 YTL olursa ucuza uçulabilecek

  Tarımın dertleri görüşüldü

  Cepte reklâm, tüketici haklarına aykırı

  Mardin'de tır belgesi sıkıntısı

  Hükümetin, DGD ve GAP açıklamaları olumlu


 Son Dakika Haberleri