Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kezman F.Bahçe'yi bırakıyor

İngiltere ve İspanya'dan teklif aldığını söyleyen Sırp futbolcu, "Ara transferde beni bırakmaları için başkanımla konuşarak ikna etmeye çalışacağım'' dedi.

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, İspanya'nın Marca adlı spor gazetesinde dün yayımlanan röportajında, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğinin sinyallerini verdi. Kezman, ''3 İngiliz takımından teklif aldım. Hepsi orta seviyedeki takımlar ama yeterince ilginç teklifler. İngiliz ligi, İspanyol ligi gibi dünyada en iyi rekabetin olduğu iki liglerden. Hedefim bunlardan birisine geri dönmek'' dedi.

BÜYÜK LİGLERİ ÖZLEDİM

Fenerbahçe'de kendisine çok iyi davrandıklarını ve iyi bir tecrübe yaşadığını kaydeden Kezman, ''Ama 1,5 yıl sonra büyük liglerde oynamayı özledim. Bu yüzden ara transferde beni bırakmaları için başkanımla konuşarak ikna etmeye çalışacağım'' ifadelerini kullandı.

PARA HERŞEY DEĞİL

Sırp futbolcu Kezman, Fenerbahçe'de kendisi açısından eksik olanın ''daha fazla süre oynamak'' olduğunu söylerken, ''İstanbul'da yaşamak çok güzel, iyi yaşıyoruz ama az oynayınca mutlu olamıyorsunuz. Çünkü futbolun keyfini çıkarmak istiyorum. Burada çok fazla para kazanılıyor ama herşey bu değil'' görüşünü savundu.

GOL ATMAYI UNUTMADIM

Öte yandan, ''PSV zamanındaki Kezman'a ne oldu?'' şeklindeki bir soruya ise Kezman, ''Hollanda'yı terk ettikten sonra neler olduğunu açıklamak çok zor. Sakatlıklar, devamlılık ve bazı zamanlarda güvensizlik gibi bir takım sebepler Chelsea, Atletico Madrid ve şimdi de Türkiye'de başarılı olmamı engelledi. Ama birşey hakkında şüphem yok. Gol atmayı unutmadım. Bunu en kısa zamanda göstereceğim'' cevabını verdi.

13.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kaliteli yabancıya evet

  Kezman F.Bahçe'yi bırakıyor

  Fenerbahçe- İst. Belediye

  Sivasspor- Trabzonspor

  Anelka Chelsea'de

  Halil'e teklif yağıyor

  Son 20 yılın en iyi hakemi İtalyan Collina

  Trabzon kongresi


 Son Dakika Haberleri