Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Enflasyon hedefi fiyatlara bağlı

Küresel piyasalarda dalgalanma sürerken Merkez Bankası’ndan uyarı geldi. Yılın ilk enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, küresel dalgalanmanın henüz ortasında olunduğuna dikkat çekerek, “Her an için sürprizle karşılaşabiliriz. Herkes ihtiyatlı olmalı, hesabını kitabını ihtiyatlı yapmalıdır” diye konuştu.


Telâş yok, temkin lâzım

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, uluslararası piyasalarda yaşanan dalgalanmaların şu ana kadar ‘’Edirne’den içeri gir

Ulu Motor, Proton’da atağa geçti

Proton Türkiye Distribütörü Ulu Motor Marka Müdürü Egemen Anıl, toplam 53 olan hizmet nokta sayısını 2008 yılında 100’e ulaştırmayı hedeflediklerini s


  KOBİ’lere alternatif finans yöntemleri

Türk Barter Yönetim Kurulu Başkanı Sırrı Şimşek, 2008 yılında KOBİ’lerin yatırım ve üretimlerinde alternatif finans ve ticaret sistemini bütün faaliyetlerinde uygulayabilmeleri için Barter bilgilendirme toplantılarına ağırlık ve öncelik vermeye devam edeceklerini bildirdi.


  Kamu işçilerine ikramiyenin yarısı ödeniyor

Kamuda çalışan işçilere dün yarısı ödenen ikramiyenin, kalanı 30 Haziran’da ödenecek.


  Çağrı Hipermarket Çekmeköy’de

Çağrı Hipermarketleri 2008 yılının ilk şubesini Çekmeköy’de açıyor.


  İnter-Next’le işlem kolay

Intertech ve Microsoft işbirliği ile hayata geçirilen yeni entegre bankacılık platformu ‘inter-Next’ düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı.


  Sarraflar nakit sıkıntısında

Altın fiyatının son yılların en üst seviyesine ulaşması sebebiyle elindeki altını satma eğilimine giren tasarruf sahiplerinin, sarraflara ciddi anlamda nakit sıkıntısı yaşattığı belirtildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri