Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ulu Motor, Proton’da atağa geçti

Proton Türkiye Distribütörü Ulu Motor Marka Müdürü Egemen Anıl, toplam 53 olan hizmet nokta sayısını 2008 yılında 100’e ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Anıl ayrıca, 2008 yılında iki yeni model binek ve bir hafif ticari aracı da ürün gamına ekleyeceklerini belirtti.

Ulu Motor olarak Proton Türkiye Distribütörlük anlaşmasını imzaladıkları 2004 yılından itibaren bir yıl süreyle araç ithalatı yapmadıklarını kaydeden Anıl, bu süre içerisinde önceki distrübitörün araç satmış olduğu yaklaşık 6.000 mağdur müşterinin Servis ve Yedek Parça sorununu, müşterilerinin bulundukları illerde yatırım yaparak giderdiklerini dile getirdi.

İlk ithalatı 2005 yılı sonlarında tek bir model, WAJA ile gerçekleştirdiklerini, 2006 yılında da ARENA kamyonet ve GEN2 modelinin getirildiğini ifade eden Anıl, 2007 yılında da ürün gamına SAVVY’i eklediklerini söyledi.

Proton’un 2007 yılında toplam dört modelle perakende de 942 araç satışı gerçekleştirdiğini belirten Anıl, 2007 yılı Kasım ayından itibaren, yetkili satıcılığın bulunmadığı ve yeniden yapılandırma gereken illerde örgütünü geliştirmek üzere çalışmalara başladıklarını kaydetti. Toplam 53 olan Hizmet Nokta sayısını 2008 yılında 100’e ulaştırmayı hedeflediklerine işaret eden Anıl, Proton’un 2008 yılı satış hedefinın, üç yeni modelin ürün gamına eklenmesi ile toplam 7 modelle, bu yıla kadar toplam satış adedinden fazla olacağını belirtti.

Ümit KIZILTEPE / İSTANBUL

01.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Enflasyon hedefi fiyatlara bağlı

  Telâş yok, temkin lâzım

  Ulu Motor, Proton’da atağa geçti

  Türkiye ucuz tatil ülkesi oldu

  KOBİ’lere alternatif finans yöntemleri

  Kamu işçilerine ikramiyenin yarısı ödeniyor

  Çağrı Hipermarket Çekmeköy’de

  İnter-Next’le işlem kolay

  Sarraflar nakit sıkıntısında


 Son Dakika Haberleri