Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hidayet Magic'i zafere taşıdı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'ne NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Miami Heat'i 107-91 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmayı 27 sayıyla tamamlayarak, maçın en skorer ismi oldu.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 38 dakika sahada kalan Türkoğlu, 3 kez kullandığı 3 sayılık atışlarda isabet bulamazken, 10 kez denediği 2 sayılık atışların 8 tanesini sayıya çevirdi. 12 kez geldiği faul çizgisinde de 11 isabetle oynayan Türkoğlu, karşılaşmada 27 sayı, 9'u savunma olmak üzere 12 ribaunt ve 5 asistlik performans sergiledi.

Magic'de Türkoğlu'nu 19 sayı ve 8 ribauntla Rashard Lewis takip etti. Maçı 16 sayı, 13 ribauntla tamamlayan Dwight Howard'ın çabaları da galibiyete katkı sağladı. 6 oyuncunun çift haneli skorlara ulaştığı Heat'de ise 21 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle başarılı bir performans sergileyen Ricky Davis'in çabaları galibiyeti getirmeye yetmezken, 14'er sayıyla maçı tamamlayan Luke Jackson ve Chris Quinn'in gayreti, yenilginin önüne geçemedi.

JAZZ SAHASINDA GALİP

Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında New York Knicks'i 100-89 yenerken, milli basketbolcu karşılaşmada 12 sayı kaydetti. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 34 dakika sahada kalan Okur, 4 kez kullandığı 3 sayılık atışlarda isabet bulamazken, 13 kez denediği 2 sayılık atışların da 5 tanesini sayıya çevirdi. Okur, karşılaşmayı 12 sayı ve 11 ribauntla tamamladı.

01.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kalli: Yarışta 4 takım var

  Karan: Lincoln'e ayıp ediliyor

  G.Birliği'nde 2. Bakkal dönemi

  Hidayet Magic'i zafere taşıdı

  Mehmet Topuz'a izin yok

  Yerel basından Samsunspor'a protesto

  İspanyollarda Türkiye korkusu

  Mesut Özil Werder Bremen'le anlaştı

  Kupa derbisini Fırat Aydınus yönetecek

  Beşiktaş'ta Higuain Meksika'ya kiralandı

  Başbakan Fenerbahçe yönetimini kabul etti


 Son Dakika Haberleri