Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbolcular çok fantazi oynuyor

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde Çaykur Rizespor ile yapılan ilk maçtan 1-0 yenik ayrılan Beşiktaş, yenilgiye rağmen turdan umutlu. Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Derbi maçlarında bu kadar gol pozisyonu bulamayabiliriz. Bu nedenle fantazi ve lüksü bırakıp yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz lazım" dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, ilk maçtan yenik ayrılmalarına rağmen Rizespor'u eleyip yarı finale çıkma şanslarını yüzde 80 olarak gördüklerini söyledi. Erdoğan, yaptığı açıklamada, tur için ikinci maçta 2 gole ihtiyaçlarının olacağını belirterek, ''2-0 öndeyken yiyeceğimiz bir gol, elenmemize neden olabilir. Bu bakımdan dikkat etmemiz gerekiyor. İlk maçta Çaykur Rizespor'a yenildiysek de ikinci karşılaşmayı kazanarak yarı finale çıkacağımıza inanıyorum'' dedi. Çaykur Rizespor karşısında çok gol pozisyonuna girdiklerini, ancak bunları değerlendiremediklerini belirten Levent Erdoğan, şunları söyledi:

HERKES İYİCE DÜŞÜNMELİ

''Futbol netice oyunudur. Turkcell Süper Lig'de şampiyon olabilmemiz için oynayacağımız derbi maçlarını kazanmamız gerekiyor. Derbi maçlarında bu kadar gol pozisyonu bulamayabiliriz. Bu nedenle fantazi ve lüksü bırakıp yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz lazım. Keza orta sahada ve savunmada etkili olmamız gerekiyor. Bu bakımdan başta futbolcularımız ve teknik adamlarımız olmak üzere herkesin papuçlarını önlerine koyup düşünmesi ve çalışması gerekiyor.''

04.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bizimkiler yine coştu

  Futbolcular çok fantazi oynuyor

  Çaykur Rize kötü gidişe ‘dur’ dedi

  Hamilton'a ırkçı tacizi

  Kardan kaçan Sivas İstanbul'da çalışacak

  Spor, kötü alışkanlıklardan koruyor

  Erciyes Dağı'na futbol sahaları inşa edilecek

  Trabzon 10 gün Belek'te çalışacak

  Rus Milli Takımı Antalya'yı seçti


 Son Dakika Haberleri