Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ÖZEL MAÇLARDA GOLE HASRETİZ

İsviçre ve Avusturya’nın Haziran ayında ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi ilk hazırlık maçında önceki gün İstanbul’da İsveç Milli Takımı ile 0-0 berabere kalan (A) Milli Futbol Takımı, özel maçlardaki başarısız grafiğini sürdürdü. Ay-yıldızlı ekip, son 5 özel karşılaşmasından da galibiyet çıkaramazken, bu süre içinde 2 yenilgi, 3 beraberlik aldı. Milliler ayrıca son 4 özel maçında da gol atma başarısı gösteremedi.

Türk Milli Takımı’nın özel maçlarda son golünü, 15 Kasım 2006 tarihinde İtalya ile Bergamo şehrinde yapılan karşılaşmada İtalyan futbolcu Materazzi kendi kalesine attı. 1-1 berabere biten maçta Materazzi’nin 42. dakikada kendi filelerine gönderdiği golün ardından ay-yıldızlı ekip özel maçlarda tam 408 dakikadır gol atma başarısı gösteremedi. Milliler, son 4 hazırlık maçında Gürcistan, Brezilya, Romanya ve İsveç’e gol atamadı.

Bu arada, Türk Milli Takımı, teknik direktör Fatih Terim’in ikinci görev süresi içinde yaptığı 16 özel maçın sadece 4’ünü kazanırken, 4’ünü yitirdi, 8’inde ise berabere kaldı.

13’ü yurt dışı, sadece 3’ü Türkiye sınırları içindeki son 16 özel maçta rakiplerine toplam 17 gol atan Türk Milli Takımı, kalesinde ise 19 gol gördü.

“İsveç, Türkleri durdurdu”

(A) Milli Futbol Takımı’nın İsveç’le oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı hazırlık maçına ilişkin Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) internet sitesindeki habere, ‘’İsveç Türkler’i durdurdu’’ başlığı atıldı. FIFA’nın haberinde, (A) Milli Takımın 0-0 beraberlik sonucunda ‘’inatçı’’ İsveç’i yenmeyi başaramadığı belirtilirken, karşılaşmanın 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde her iki takım için de ısınma maçı olduğu ifade edildi.

Fatih Terim oyundan memnun

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, İsveç ile 0-0 berabere kaldıkları özel maçta, oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi. Fatih Terim, maçtan sonra yaptığı açıklamada, İsveç’in, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarının en istikrarlı takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, ‘’Oyun genelinde takım defansını iyi yaptık ama takım hucümü yaparken ufak hatalarımız oldu ve gole ulaşamadık. Skordan değil ama oyuncularımın performansından memnunum’’ dedi.

08.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ÖZEL MAÇLARDA GOLE HASRETİZ

  Birliğin desteklediği Hasan Doğan’dan yeşil ışık

  Feldkamp, Sabri'yi affetti

  Trabzonspor’da gündem kongre

  Bobo forma şansı bulamadı

  Ara transferde Beşiktaş damgası

  2010 hazırlıkları hemen başlamalı

  Potada Türkiye Kupası heyecanı

  Mehmet Okur 15, Hidayet 19 sayı attı

  Elazığ'a haciz geldi

  GSGM'de büyük operasyon


 Son Dakika Haberleri