Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

AB, şimdiden iş kapısı oldu

Türkiye’nin AB’ye adaylık süreci devam ederken, kamu kurumlarının yanı sıra pek çok sivil toplum ve meslek örgütü de bünyesinde AB birimleri oluşturuyor. AB Bilgi Merkezine göre AB’nin istihdam alanında verdiği destek, İŞKUR projesi gibi somut istihdam oluşturma projelerinde de ortaya çıkıyor.


IMF: Kriz gelişmekte olan ülkeleri de ektiler

Uluslararası Para Fonu’na (IMF) göre, sanayileşmiş ülkelerle gelişmiş ülkeler arasında, ekonomik krizin yayılması açısından bir ‘’ayrışma’’ bulunmuyo

Şirketlere NACE kodu verilecek

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, ekonomik aktivitelere ilişkin istatistiklerin üretilebilmesine imkân verecek uluslararası bir kodlama sistemi


  Alanya’da her 7 kişiden biri icralık

Antalya’nın Alanya ilçesinde her 7 kişiden birinin icralık olduğu ortaya çıktı. Alanya genelinde son yıllarda yaşanan ekonomik durgunluk ve nakit para sıkıntısı adliyedeki icra dâvâlarına da yansıdı.


  İhracatta 125 milyar dolara ulaşabiliriz

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, ihracatın 1 Ocak-9 Şubat döneminde, yüzde 38,4 artışla 12,9 milyar dolara yükseldiğini bildirdi.


  Bildirim formları için süre uzatımı

Bilânço esasına göre defter tutan mükelleflerin 2007 dönemine ilişkin Ba ve Bs formlarını verme süresi, 5 Haziran 2008 tarihine kadar uzatıldı.


  Bizim Toptan 80. mağazasını açtı

Toptan satış mağazalar zinciri Bizim Toptan, 80. mağazasını İstanbul Bayrampaşa’da hizmete açtı.


  İnternet ve ATM'de uyanık olun

Tüketici Hakları Merkezi (TÜ-MER) Genel Başkanı Ömer Keser, türlü türlü yöntemlerle tüketicileri ve bankaları zor durumda bırakan dolandırıcıların yöntemlerine karşı herkesi dikkatli ve uyanık olmaya davet etti.


  Avea’dan şirketlere ‘online işlem’ hizmeti

Avea, ‘’Şirketler İçin Online İşlemler’’ hizmeti başlattı.


  Türk Barter’dan, KOBİ’lere destek kredisi

Türk Barter, KOBİ’lere nakit ödemesiz destek kredisi veriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri