Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'de huzur var

KEZMAN: Golü attım, kendime olan güvenim arttı. Taraftarları mutlu görmek beni de mutlu ediyor. ROBERTO CARLOS: Oftaş'ı yenip şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olduğumuzu gösterdik. MALDONADO: F.Bahçe kaliteli bir takım. Burada oynamak çok zevkli.


Beşiktaş'ı korku sardı

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, "Teknik kadro ve futbolcular dişini tırnağına takmadığı takdirde nitece hüsrandır. Çekirge atlayışlarını bit

Beşiktaş zoru sevmiyor

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-0 yenilen Beşiktaş, bu sezon ligdeki zor maçlarda hep puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, bu sezo


  En iyi ara transfer Barusso çıktı

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 4 büyük takımın ligin devre arasında kadrolarına kattığı oyuncular arasında yapılan ankette Galatasaray'ın transferi Barusso en iyi seçildi.


  Denizli'de Konya sevinci

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Konyaspor maçında galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirterek, "Zor da olsa maçı kazandık." dedi.


  Uygun: 1 puan bizim için iyi

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Zor bir deplasmandan 1 puan kazandık, yolumuza devam ediyoruz'' dedi.


  G.Saray'da kaleci Orkun'a yönetim desteği

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, takım olarak, keyif veren, koşan ve oyun disiplininden kopmayan bir takım olduklarını söyledi.


  Bursa federasyona ateş püskürdü

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Birkaç haftadır Bursaspor üzerinde oynanan oyunlar var. Bunların tamamı federasyon kaynaklı'' dedi.


  2008 müthiş bir turnuva olacak

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Genel Sekreteri David Taylor, 2008 Avrupa Şampiyonası'nın ''müthiş'' bir turnuva olacağını belirtti.


  Juventus 2 yılda 1 milyon 400 bin taraftar kaybetti

İtalya'nın en ünlü kulüplerinden FC Juventus, son iki yılda yaklaşık 1 milyon 400 bin taraftar kaybetti.


  F. Bahçe takipte


  Göreceğiz..



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri