Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Danıştay: Başörtüsü Atatürkçülüğe aykırı

Bugün yapılan anayasa değişikliğinin de, yarın yasa değişirse yasa değişikliğinin de üniversitede başörtüsünü serbest bırakıp bırakmadığını sonunda Danıştay kararları belirleyecek.



Başbakan Erdoğan’ın hukuk ve demokrasi sınavı...

Türkiye hukuk devleti olacaksa... Demokratik hukuk devletinin tüm kurum ve kurallarıyla işlerlik kazanması samimiyetle isteniyorsa...



Mücadele gerçek mi?

Danıştay cinayetiyle ilgili dava sona erdi. Bu olayla bağlantılı bir terör eylemi de Cumhuriyet Gazetesi’ne bomba atılmasıydı. Danıştay cinayeti sanığı Alparslan Arslan’a ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi.



İlhan Selçuk 301’den yargılanır mı?

Önce hedefi dar tuttular, yalnızca göbeğini kaşıyan ayılara çattılar, şimdi de iyice öfkelendiler, genellemeye başladılar...



Baskının etkisi: ‘Öğrenilmiş çaresizlik’

Maalesef tahminlerime uygun olarak, anayasa değişikliğinin Mecliste kabul edilmesimden sonra yasakçı çevreler hükümet, parlamento ve diğer özgürlükçü kesimler üzerindeki psikolojik baskıyı daha da artırmış bulunuyorlar. Büyük medyanın tahrik, tahkir ve tehdit kokan manşetlerine, ana muhalefet sözcülerinin öfkeli beyanlarına, köşe yazarlarının ‘zehir zemberek’ yazılarına, sokaklardaki sözde láiklik gösterilerine... bakın.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri