Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Beyrut’ta matemler çakıştı

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah yanlıları ile iktidarın ve Batı’nın yandaşları, birbirlerine birkaç kilometre uzakta gövde gösterisine hazırlanıyor. Hizbullah yanlıları, Suriye’nin başşehri Şam’da önceki akşam öldürülen Hizbullah komutanı İmad Mugniye’nin cenaze töreni, Batı yanlısı iktidar yandaşları da eski Başbakan Refik Hariri’nin suikasta kurban gitmesinin 3. yıldönümü için bir araya geliyor.


İsrailli generaller: Bariyerler kalksın

İsrail ordusundan emekli generallerden bir grup, Batı Şeria’daki askerî kontrol noktalarının kaldırılması için kampanya başlatırken, seyahat kısıtlama

Paris salgını Danimarka’ya sıçradı

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da önceki gece çok sayıda aracın ateşe verildiği, olayların ardından 17 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


  Dayton anlaşmasının orjinali kayboldu

Bosna-Hersek’te, 1992-1995 yılları arasındaki savaşı sona erdiren Dayton Barış Anlaşmasının orijinalinin kaybolduğu bildirildi.


  ABD-İran görüşmelerine Mugniye gölgesi düştü

İranlı ve Amerikalı yetkililerin Irak konusunda yapacağı görüşme, İran’ın talebiyle ertelendi.


  Eski Doğu Bloku ülkelerine Rus tehdidi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD füze savunma sisteminin kurulması halinde, Rus füzelerinin eski Doğu Bloku ülkelerine yöneleceği tehdidini tekrarladı.


  Atlantis astronotları yeniden uzayda

Uluslararası Uzay İstasyonu’na Atlantis mekiğiyle gelen astronotları, ikinci uzay yürüyüşlerinde, istasyonun dışındaki nitrojen tankını başarıyla yenisiyle değiştirdi.


  Geleceğin evi böyle olacak

ABD’de bulunan dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’da yaklaşık 50 yıl önce kurulan ‘’Geleceğin Evi’’, 21. yüzyılın teknoloji devlerinin işbirliğiyle yeniden açılıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri