Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Fotoğrafçılar buluş-MUŞ

Genç Birikim Derneği’nin organizasyonu ile altı ülkeden 32 fotoğraf meraklısı Muş’a geldi. 6 gün sürecek kamp boyunca, 32 genç katılımcı, Muş’ta fotoğraf çekimi yapacak. Dernek Başkanı Salih Yüce, “Yapılan bu kamp ile Muş’u dünyaya tanıtmış olacağız” diye konuştu.

Ülkelerarası kültür değişimine en büyük katkısı olan Genç Birikim Derneği, bir ilke daha imza attı. Genç Birikim Derneği İtalya, Litvanya, Romanya ve Bulgaristan’dan gelen 32 kişilik genç katılımcıları, Muş’ta bir araya getirdi. Kırsalda Foto Safari Projesi’nde 32 genç katılımcıyı Muş’a getiren Genç Birikim Derneği, çalışmalarına başladı.

Ekiple birlikte ile Muş’a gelen uluslararası eğitmen Derya Büyüktanır “6 gün boyunca iyi bir eğitim dönemi geçireceğiz. Eğitimin büyük ağırlığı, kırsalda fotoğraf çekimi olacak. İlk çekimlerimize başladık. Kale mevkiinde yaptığımız çekimlerde, halkın bizlere yaklaşımı çok sıcak oldu. 32 kişinin birden fotoğraf çekmesi halk tarafından yadırganmadı. Muş halkının sıcaklığını bizlere ikramlarında gördük. Çekim yaptığımız anlarda mahalle sakinleri bizleri evlerine dâvet ettiler. Kimi ise bizlere sıcak tandır ekmeği ikram etti. Bu yaklaşımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

15.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Filmler kısa, diyalog güçlü

  Fotoğrafçılar buluş-MUŞ

  “Kültür Hareketi”nde ilk durak Mersin

  Mesir’in birincisi Mısır’dan


 Son Dakika Haberleri