Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ULUSOY GİTTİ, DOĞAN GELDİ

Futbol Federasyonu'nun dün yapılan olağanüstü genel kurulunda, Hasan Doğan başkanlığa seçildi. Genel kurula katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu. Seçimde 8 delege boş oy kullanırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.

KIRGINLIKLARI BIRAKALIM

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Hasan Doğan, ''Her biri ayrı bir deneyime sahip arkadaşlarımla iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum'' dedi. Hasan Doğan, genel kurulda başkan seçilmesinin ardından delegelere hitaben yapacağı konuşma öncesinde, tüm yönetim kurulu üyelerini kürsüye davet etti. Kendisini bu göreve aday gösterenlere teşekkür eden başkan Doğan, ''Bugün tarihi bir birlik ve beraberlik örneği sergiledik. Mevlana, 'Dün, dünde kaldı cancağızım. Şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım' demiş. Şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım. Geçmişi, kırgınlıkları ve tüm olumsuzlukları geride bırakmanın zamanı. Gelin hep birlikte Türk futbolunu geleceğe taşıyalım'' diye konuştu.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Doğan, konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte delegelerin tebriklerini kabul etti. Bu arada başkanlık seçiminin ardından yönetim ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Yönetim kurulu için yapılan seçimde, 188 'evet' oyuna karşılık 7 boş oy kullanılırken, denetleme kurulu seçiminde ise 191 'evet' oyuna karşın 4 boş oy çıktı.

ULUSOY SEÇİMİ BEKLEMEDİ

Öte yandan Genel Kurulda, başkan Haluk Ulusoy döneminin faaliyet ve denetim kurulu raporlarıyla gelirgider tablosu ibra edildi. Haluk Ulusoy, raporların ibra edilmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte genel kurul salonunu terk etti.

YENİ YÖNETİM KURULU

Oğuz Çarmıklı, Mehmet Ali Aydınlar, Zafer Yıldırım, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydın, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşar, Tuncay Karartı, Yunus Egemenoğlu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kanık, İsmet Çiftçi, Ali Düşmez, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Malatyalı, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoğlu, Cemal Yücel Günay. Denetleme Kurulu: Hamdi Topçu, Birol Acar, İsmail Gerçek, Kazım Çalışkan, Ziya Erbaş

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: İbrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroğlu, Namık Öndeş, Salih Karabulut.

15.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY GİTTİ, DOĞAN GELDİ

  Turu Almanya'da geçeriz

  Feldkamp: Lincoln henüz hazır değil

  Çaykur Rize-Fenerbahçe

  F.Bahçe en zengin kulüpler arasında

  Trabzonlu oyunculara para dopingi

  Real Madrid dünyanın en zengin kulübü

  Efes, Avrupa'nın son devini yıktı

  Hidayet 18, Mehmet 20 sayı attı


 Son Dakika Haberleri