Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Turu Almanya'da geçeriz

Galaasaraylı futbolcular, UEFA Kupası'nda Bayer Leverkusen ile oynayacakları karşılaşmanın rövanşında istedikleri sonucu alacaklarını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran sarı-kırmızılı futbolculardan Mehmet Topal, Ayhan Akman ve Arda Turan, İstanbul'da yağan kar yağışının zemini olumsuz etkilediğini belirterek, "Artık buradaki maç geride kaldı. Almanya'da oynayacağımız rövanş maçını kazanarak bir üst tura çıkmak istiyoruz. Buna inancımız tam" diye konuştu.

BAYER'DEN DAHA İYİYİZ

Ayhan Akman maçla ilgili görüşlerini, ''Bu maçta galip gelmeliydik, ama olmadı. İyi mücadele ettik. Saha koşulları da ağırdı. Genel anlamda rakibimizden üstündük. Onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu ve gidip Almanya'da turu geçeceğimizi düşünüyorum'' diye açıkladı. Galatasaray Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen de, İstanbul'da gol haricinde herşeyi yaptıklarını belirterek, "Almanya'da biz bu turu geçeceğimize inanıyorum. Futbolcularımıza güveniyorum." dedi.

CİM BOM BIRAKTIĞI YERDE

Galatasaray, UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'nda sahasında son oynadığı Avusturya Wien maçında olduğu gibi, Bayer 04 Leverkusen maçından da golsüz beraberlikle ayrıldı. Grupta oynanan maçta zayıf rakibiyle yenişemeyen Galatasaray, Bordeaux'un deplasmanda Panionios'u, 2-0 mağlup duruma düştüğü maçta 3-2 yenmesi sonrasında gruptan averajla çıkmayı başarmıştı. Galatasaray, Alman rakibiyle yenişemeyerek rövanş için avantaj sağlayamadı, ancak deplasmanda alacağı gollü bir beraberlikte, galibiyete gerek olmadan tur atlayabilecek.

15.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULUSOY GİTTİ, DOĞAN GELDİ

  Turu Almanya'da geçeriz

  Feldkamp: Lincoln henüz hazır değil

  Çaykur Rize-Fenerbahçe

  F.Bahçe en zengin kulüpler arasında

  Trabzonlu oyunculara para dopingi

  Real Madrid dünyanın en zengin kulübü

  Efes, Avrupa'nın son devini yıktı

  Hidayet 18, Mehmet 20 sayı attı


 Son Dakika Haberleri