Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G. Saray’da gençler daha çok şans buluyor

Galatasaray tarafından Roma’dan kiralık olarak transfer edilen ve önceki gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Ahmed Apimah Barusso resmi sözleşmeye imza attı. Adnan Sezgin’in de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan genç oyuncu, gelecek sezonda da G. Saray’da kalmak istediğini söyledi!


Başkansız devir teslim

Futbol Federasyonu’nun seçimli genel kurul toplantısının ardından, yönetimde devir teslim İstanbul’da yapılırken, törene Haluk Ulusoy ile Hasan Doğan

Beşiktaş yeni seri peşinde

Turkcell Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Kayserispor’a yenilen ve şampiyonluk yarışında lider Galatasaray’ın 5 puan gerisinde kalan Beşiktaş’ta t


  Hassan, Anderlecht menajerini kızdırdı

Mısır Milli Takımı’yla Afrika Kupası’nı 3. kez kazanan Ahmed Hassan, Belçika’ya dönmeyince Anderlecht’in menajeri Herman Van Holsbeeck futbolcuya kızarak ceza vereceğini söyledi.


  Bayern Münih'i mağlubiyetten kurtaran Hamit’e övgü

Almanya’da yayımlanan Berliner Kurier gazetesi, Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’in UEFA Kupası’nda deplasmanda İskoçya’nın Aberdeen takımı karşısında aldığı 2-2 beraberliği, ‘’Altıntop rezaleti önledi’’ başlığıyla verdi.


  Kulüplere müjde

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu, kulüplerin maç hasılatındaki yüzde 7’lik kesintiyi kaldırdı.


  Manisa'da Vardarer bıraktı

Vestel Manisaspor Kulübü’nün profesyonel futbol şubesi sorumlusu Semih Vardarer, bu görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.


  Şenes Erzik'in ağabeyi defnedildi

UEFA Asbaşkanı ve TFFOnursal Başkanı Şenes Erzik’in ağabeyi Necati Erzik’in cenazesi İstanbul’da toprağa verildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri