Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G. Saray’da gençler daha çok şans buluyor

Galatasaray tarafından Roma’dan kiralık olarak transfer edilen ve önceki gece geç saatlerde İstanbul’a gelen Ahmed Apimah Barusso resmi sözleşmeye imza attı. Adnan Sezgin’in de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan genç oyuncu, gelecek sezonda da G. Saray’da kalmak istediğini söyledi!

Ganalı oyuncu ile öğle saatlerinde düzenlenen törenle sezon sonuna kadar sözleşme yapıldı. İtalya’nın Roma Kulübü’nden kiralanan Barusso’yu bonservisi ile birlikte alma önceliği Galatasaray’a verildi. Türkiye’ye gelmeden önce Türk futbolu, İstanbul ve Galatasaray hakkında Appiah, Nonda ve Song’dan refarans aldığını dile getiren Barusso, “Galatasaray’ın genç oyuncuların kendini gösterme şansını buldukları bir kulüp olduğunu öğrendim. Öncelikli hedefim, burada başarılar kazanmak. Takımdaki arkadaşlarımın da başarıya odaklanmış olduklarını biliyorum” şeklinde konuştu.

Roma’nın büyük bir kulüp olduğunu ve kadrosundaki her oyuncunun dünya çapında bir yıldız olduğunun altını çizen Barusso, “Ben genç bir oyuncuyum ve ağır bir sakatlık geçirdim. Bu yüzden Roma’da tam olarak kendimi gösterme şansı bulamadım. Roma başkanı bana Galatasaray’ın teklifini ilettiğinde, Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu konuştuk. Buraya çok isteyerek geldim” ifadelerini kullandı.

SEZGİN: LİNCOLN’Ü KAZANMAK İSTİYORUZ

Bu arada toplantıya katılan Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Barusso transferi hakkında şunları söyledi.‘’Daha önce Barusso ile ve kulübü ile anlaşmaya varmıştık. Afrika kupası nedeniyle Gana Milli Takımında bulunuyordu. Bu sabah ilk antrenmanına çıktı. Kendisini Roma’dan kiralık olarak aldık. Umarım iyi giden takımımıza katkısı büyük olur.’’

Sezgin ayrıca Leverkusen maçında son dakikada oyuna girmek istemeyen Lincoln ile ilgili soruları da cevapladı. Adnan Sezgin, ‘’Hiç bir futbolcu son dakikada oyuna girmek istemez. İyi oynarken çıkmak istemez. Lincoln bizim büyük yatırım yaptığımız futbolcu. Kendisi kondisyon eksiğini kapaması için Konya maçı kadrosunda yer almayacak. Biz oyuncumuzu kaybetmek değil kazanmak istiyoruz’’ dedi.

16.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G. Saray’da gençler daha çok şans buluyor

  Başkansız devir teslim

  Beşiktaş yeni seri peşinde

  F. Bahçe Ülker’de yüzler gülüyor

  Hassan, Anderlecht menajerini kızdırdı

  Bayern Münih'i mağlubiyetten kurtaran Hamit’e övgü

  Kulüplere müjde

  Manisa'da Vardarer bıraktı

  Şenes Erzik'in ağabeyi defnedildi


 Son Dakika Haberleri