Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Başkansız devir teslim

Futbol Federasyonu’nun seçimli genel kurul toplantısının ardından, yönetimde devir teslim İstanbul’da yapılırken, törene Haluk Ulusoy ile Hasan Doğan katılmadı.

Federasyonun Levent’teki binasında eski başkan Haluk Ulusoy ile yeni başkan Hasan Doğan’dan yoksun bir şekilde yapılan devir teslim, Haluk Ulusoy döneminin başkan vekili Affan Keçeci ile yeni başkan Hasan Doğan’ın yönetiminde başkan vekilliği yapacak olan Lutfi Arıboğan arasında gerçekleştirildi.

Devir teslim töreninde ilk sözü olan Affan Keçeci, yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, ‘’Futbol Federasyonu’nu, göreve başladığımız noktadan daha yukarı taşıdık. Yeni yönetim kurulunun da bu noktayı daha yukarı çekeceğine inanıyorum’’ dedi.

Affan Keçeci, bilgilerini, becerilerini, en önemlisi de ailelerinden aldıkları zamanı Türk futbolu için kullandıklarını, bunun da gururunu ve onurunu yaşadıklarını ifade etti.

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ’’

Futbol Federasyonu’nun yeni yönetim kurulunda başkan vekilliği görevini yapacak Lutfi Arıboğan ise sorumluluklarının bilinciyle bugün göreve başladıklarını belirterek, ‘’Türk futbolunu mali ve sportif olarak hak ettiği yerlere getirebilmek için her çalışmayı, organizasyonu, projeyi gerçekleştirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz’’ dedi.

Bugüne kadar Futbol Federasyonu’nda başkan ve yönetici olarak görev yapan herkese teşekkür eden Arıboğan, ‘’Futbol Federasyonu, Türkiye’nin en büyük spor kurumudur. Türk futboluna hizmet açısından çok önemli bir dönemdeyiz’’ dedi.

16.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G. Saray’da gençler daha çok şans buluyor

  Başkansız devir teslim

  Beşiktaş yeni seri peşinde

  F. Bahçe Ülker’de yüzler gülüyor

  Hassan, Anderlecht menajerini kızdırdı

  Bayern Münih'i mağlubiyetten kurtaran Hamit’e övgü

  Kulüplere müjde

  Manisa'da Vardarer bıraktı

  Şenes Erzik'in ağabeyi defnedildi


 Son Dakika Haberleri