Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

HEM ATIYOR, HEM YİYOR

Ligin ilk yarısında az gol atıp, az gol yiyen Beşiktaş, ikinci yarıyla birlikte çok gol atıp, kalesinde de çok gol görmeye başladı.

Turkcell Süper Lig'de 22. haftayı 3-2'lik Ankaraspor galibiyeti ile kapatan Beşiktaş, ligin ikinci yarısında çok gol atıp, kalesinde de çok gol görmeye başladı. Ligin ilk yarısında gol yollarında zorlanan ve tarihinin en az gol attığı dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, Holosko'nun transferi, ayrıca ilk yarının suskun ismi Nobre'nin golleriyle ikinci yarıda gol yollarında daha başarılı oldu. Buna rağmen siyah-beyazlılar savunmalarında da başarısız bir grafik çizerek ikinci yarıyla birlikte kalesinde çok gol gördü.

5 MAÇTA 12 GOLE ULAŞTI

Süper Lig'in ilk yarısında oynadığı 17 maçta toplam 22 gol atabilen Beşiktaş, ikinci yarıda ise henüz 5 karşılaşmada 12 gole ulaştı. Ligin ilk yarısında sadece 3 maçta 3 gol birden atabilen siyah-beyazlılar, ikinci yarıda 5 maçın birinde 4, ikisinde 3, birinde ise 2 gol atarken, sadece 2-0 yenildiği Kayserispor karşılaşmasında gol kaydedemedi. Ligin ilk yarısında maç başına 1.29 gol atma oranıyla mücadele eden ''Kara kartallar'', ikinci yarıda ise bu oranı 2.40'a taşıdı.

SAVUNMA SOS VERİYOR

Ligin ikinci yarısında gol atma sorununu çözen Beşiktaş, kalesini ise aynı oranda başarıyla savunamadı. İlk yarıdaki 17 maçta kalesinde toplam 14 gol gören Beşiktaş, ikinci yarıdaki 5 maçta ise 8 kez kalesini rakip takım oyuncularına kapayamadı. Siyah-beyazlılar, ilk yarıda maç başına 0.82 gol yeme oranıyla oynarken, ikinci yarıda ise bu oran 1.60'a çıktı.

TÜM MAÇLARDA GOL YEDİ

Beşiktaş, ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta da kalesinde gol görürken, ligde üst üste 7 maçtır gol yemiş oldu. ''Kara kartallar'', 15. haftada deplasmanda oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Bursaspor maçından bu yana oynadıkları tüm lig maçlarında kalesinde gol gördü. Siyah-beyazlılar, bu sezon oynadıkları 22'si lig, 10'u Avrupa, 5'i Fortis Türkiye Kupası, 1'i de Süper Kupa olmak üzere toplam 38 resmi maçın sadece 12'sinde gol yemezken, diğer 26 karşılaşmada da taraftarlarına gol üzüntüsü yaşattı. Beşiktaş, bu maçların 29'unda ise gol atmayı başardı.

18.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HEM ATIYOR, HEM YİYOR

  Sağlam: Protestolar bizi rahatsız etmedi

  Aziz Yıldırım'a vefa gecesi

  Başkana küfür eden taraftar bulunamadı

  F.Bahçe, Sevilla'ya salonda hazırlanıyor

  Futbola kar engeli

  Ders alacak mı?


 Son Dakika Haberleri