Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ders alacak mı?

Aslında zor maçtı. Rakip son 4 maçında 10 puan toplamış, düşmeme mücadelesi veren mücadeleci, çok koşan Ankaraspor. Beşiktaş'ta ise hafta içi sıkıntılı geçmiş, kart cezalısı Tello ile sakat Serdar Özkan ve Bobo yok. Defansta yeni transfer Gordon Schildenfeld ve solda Aydın ne yapacak belli değil. Defanstaki sıkıntıya ek olarak hava ve zemin futbol oynamaya pek müsait değil. Üstüne üstlük puan cetvelinde kendinden üstte olan Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarını deplasmanda kazanmış. Neresinden bakarsan bak kazanmaya mecbursun.

Beşiktaşlı futbolcular maça hırslı ve istekli başladılar. Nobre ile öne geçtikten sonra da kontrollü ve mücadeleci oyun devam etti. Aydın ve Gordon iyi oynuyordu.Gökhan’ın güven vermeyen hareketleri ve Delgado’nun etkisizliğine rağmen, Holosko ile gelen 2. gol bir anda takımda rahatlama sağladı. Futbolcularda seyirciler gibi maçı bitti zannedip rehavete girince defans ve Rüştü ortak yapımı ard arda yenilen iki gol bir anda şok yaşanmasına neden oldu. Kaybedilecek 2 puan belki de daha şimdiden şampiyonluğa elveda anlamına gelecekti ki, zor zamanlarda attığı kritik gollerle dikkat çeken İbrahim Toraman sahne aldı. Toraman’ın bu golü sadece 2 puanı değil, protesto edilen futbolcuları (Rüştü, A.Tandoğan ve Ricardinho) ve Başkan Yıldırım Demirören’i de sıkıntıdan kurtarmış oldu. İşin garibi atılan bu golde seyircilerin protesto ettiği futbolcuların payı büyüktü.

Bu maçın uzatma dakikalarında gelen gol ile 2 puan kurtarılırken, Ankara da oynanan ilk maçın son dakikasında atılan nizami golün hakem tarafından verilmemesi ile kaybedilen 2 puan telafi edilmiş oldu. Ertuğrul Sağlam maçtan sonra “Bundan ders alacağız” diyor. Dileriz öyle olur, zira önünde 6 maçlık zorlu bir dönem var. Defansta bu hatalar devam ederse zamanında alınmayan derslerden sınıfta kalınabilir, üstelik bunun bütünlemesi de yok.

Nidai PAKSOY

18.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HEM ATIYOR, HEM YİYOR

  Sağlam: Protestolar bizi rahatsız etmedi

  Aziz Yıldırım'a vefa gecesi

  Başkana küfür eden taraftar bulunamadı

  F.Bahçe, Sevilla'ya salonda hazırlanıyor

  Futbola kar engeli

  Ders alacak mı?


 Son Dakika Haberleri