Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sosyal Güvenlik Meclise geliyor

Kamuoyunda yoğun tartışmalara neden olan Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda değişiklik öngören tasarı, 26 Şubat Salı günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek. Hükümet tarafından 27 Kasım 2007 tarihinde TBMM’ye sevk edilen tasarı, ilk önce tali komisyon olarak TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda ele alındı.


İstihdam azaldı, kadınlar evine dönüyor

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye’de bir yılda 237 bin kadının iş gücü piyasasından çıkarak evine çekildiğini ve ‘’ev işleriy

Yalıtım en kârlı yatırım

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER, ülkemizde yalıtım bilincini geliştirmek, yalıtımın ülke ekonomisine ve bireylere sağladığı faydal


  Tekel Sigara BAT’ın oldu

Tekel Sigara’nın, ‘’varlık satışı’’ yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesini 1 milyar 720 milyon dolar teklif veren British American Tobacco (BAT) kazandı. İhalenin yazılı turunda, en düşük teklifi veren CVCI-Doğan-TÜTSAB Ortak girişim grubu elendi.


  IMF: Reformlarda ilerleme bekliyoruz

IMF Dış İlişkiler Direktörü Mesud Ahmed, Türkiye ile olan stand-by programının yedinci gözden geçirme döneminin IMF tarafından sonuçlandırılmasının ‘Şubat sonrasına’ kaldığını, Fonun bu konuda, sosyal güvenlik ve vergi idaresi reformlarına ilişkin ilerlemeleri beklediğini söyledi.


  Düşük yakıtta Daihatsu memnuniyeti

Almanya Otomobil Kulübü (ADAC) üyeleri arasında yapılan bir ankette, Daihatsu düşük yakıt tüketimi memnuniyeti konusunda zirvede yer aldı.


  Petrol, 98 doların üstünde

Uluslararası ham petrolün varil fiyatı 98 doların üstünde seyrediyor.


  Otokar, Otoyol için Eurobus üretecek

Koç Holding’in ticari araç şirketleri Otokar ve Otoyol, IVECO Eurobus midibüslerinin Otokar’ın Adapazarı’ndaki fabrikasında üretimine ilişkin anlaşma imzaladı.


  Motorinin fiyatı 6 YKr arttı

Akaryakıt ürünlerinden motorinin fiyatı 6 YKr arttı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri