Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Canaydın desteklerse Polat başkan olur

Galatasaray Kulubü eski yöneticilerinden Turgay Kıran, mart ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıklerken, yeni başkanın seçilmesinde Özhan Canaydın'ın arkasında bulunan 1500-2000 oyun etkili olacağını söyledi.

Turgay Kıran, Özhan Canaydın'ın başkanlığı bırakmasının ardından yeni bir dönemin başlayacağını belirterek, "Başkanımız 6 yıl kulubümüze hizmet etti. Demokratik bir şekilde bu görevini yürüttü. Devretme zamanı geldiğini aday olmayacağını açıkladı. Bugüne kadar herkes Özhan Canaydın aday olacak diye ortaya çıkmamıştı. Artık çok kısa süre kaldı. Başkan adaylarının ortaya çıkıp projelerini açıklamaları gerekiyor." dedi.

Mart ayında yapılacak kongrede başkan adayı olmayacağını kaydeden Kıran, Özhan Canaydın'ın arkasında kemikleşmiş 15002000 oy olduğunu belirterek, "Yeni başkanın kim olacağı bu oylarda gizlidir. Şu ana kadar İrfan Aktar, Adnan Öztürk ve Taner Aşkın'ın aday olacağı konuşuluyor ama bana göre Canaydın'ın oyları bu kişilere gitmez. Eğer iki yıl önce Adnan Polat'ı listeye alırken bu durum konuşulmuşsa Canaydın, Adnan Polat'ı destekler ve o kulubümüzün yeni başkanı olur." diyerek sözlerini tamamladı.

24.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CANAYDIN BIRAKIYOR

  Canaydın desteklerse Polat başkan olur

  Beşiktaş'ta buruk sevinç

  Hidayet sezon rekoru kırdı

  F.Bahçe formaları Avrupa'da satılıyor

  Tereddüt ediyor


 Son Dakika Haberleri