Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ta buruk sevinç

Denizlispor'u deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdüren siyah beyazlılarda futbolcular şöyle konuştu:

Mert Nobre: Galibiyet önemliydi. Şampiyonluğa oynayan bir takımız. Deplasmanda 3 puan her zaman çok önemlidir. İkinci yarı ilk yarı gibi oynamamız gerekiyordu. Çok pozisyon verdik, çok arkaya yakın oynadık. Normal olarak pozisyon buldular. İlk yarıdaki oyunumuzu ikinci yarıda sürdüremedik.

Gökhan Zan: Bir dirsek yedim kırık şüphesi olabilir burnumda. Omzum çıktı, yerine koyuldu çok şükür maçı tamamladım. Bundan sonra hiç kolay maç yok. Bundan sonra hep final niteliğinde maçlar olacak. En az rakip kadar mücadele etmeliyiz. İnşallah galibiyetler arka arkaya gelir.

İbrahim Üzülmez: 10 kişi kaldıktan sona rakibin de uzun toplarla gol araması bizi sıkıntıya soktu. Rüştü ağbi ile anlaşamamız nedeniyle basit bir gol yedik. Olmaması gereken şeyler yapıyoruz, ama yolumuza devam ediyoruz. 6 maçlık galibiyet serimiz vardı, öyle bir seri yakalamak istiyoruz.

Ali Tandoğan: Maç bittikten sonra bütün arkadaşlarımı tebrik ettim. Her ne olursa olsun sahada büyükleri olarak bunu yapmamam gerekiyordu. 2-1 olduktan sonra çok üzüldüm. Bu benim hatam, yapmamam gerekiyordu. Herkesten çok özür diliyorum.

24.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  CANAYDIN BIRAKIYOR

  Canaydın desteklerse Polat başkan olur

  Beşiktaş'ta buruk sevinç

  Hidayet sezon rekoru kırdı

  F.Bahçe formaları Avrupa'da satılıyor

  Tereddüt ediyor


 Son Dakika Haberleri