Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MİLLİ TAKIMA ALMAN DESTEĞİ

Türk Milli Futbol Takımı'nda son yıllarda görev yapan futbolcuların önemli bir bölümünün, altyapı eğitimlerini başta Almanya olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinde almış olması dikkati çekiyor.


Golcü Semih: Bu hafta lider oluruz

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, bugün Kasımpaşa ile yapacakları maçta kazanarak, liderlik koltuğuna oturacaklarını ve sezon sonuna kadar da lider

Fenerbahçe-Kasımpaşa

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde bugün 14. kez karşılaşacak.


  Beckham millî takımda

ABD Birinci Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'de oynayan David Beckham'ın, Fransa ile oynanacak dostluk maçı için İngiltere Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldığı bildirildi.


  Bayern Münih finale yükseldi

Almanya Kupası'nda, milli futbolcu Hamit Altıntop'un da forma giydiği Bayern Münih ile Borussia Dortmund finale yükseldi.


  Volkan Işık rallide şampiyon olacak mı?

Avrupa Ralli Şampinoası 56 Nisan'da İstanbul'da yapılacak. Türkiye'yi temsil edecek olan ünlü Türk pilotu Volkan Işık, geçen sene bu şampiyonada ikinci olmuştu.


  Hidayet'in 39 sayısı yetmedi

Orlando Magic, sahasında Washington Wizards'a 87-86 yenilirken, 39 sayıyla maçın en skoreri olan Hidayet Türkoğlu'nun performansı, galibiyet için yeterli gelmedi.


  Halil Altıntop'a gol baskısı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'ün spor direktörü Andreas Müller, Türk milli futbolcu Halil Altıntop'un kendisini büyük bir baskı altında tuttuğunu belirtti.


  Barış Memiş 2012'ye kadar Trabzon'da

Trabzonspor'un, genç oyuncusu Barış Memiş'in sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattığı bildirildi.


  Beşiktaş'a yeni ABD'li basketbolcu

Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı'nın yeni transferi Brian Chase, İstanbul'a geldi.


  Beşiktaşlı futbolcular internette yalanladı

Beşiktaşlı futbolcular, kulübün lisans izin işlemleri için UEFA'ya gönde rilecek ''Alacağım yoktur'' yazılı belgeleri imzalamak istemedikleri, senet ya da teminat talep ettikleri yönünde bir gazetede yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladılar.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri