Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Dâvâ, çetelerle mücadeleyi aksatmasın

Hukukçular Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Sinan Kılıçkaya, AKP’ye açılan kapatma davasının Ergenekon çetesini ümitlendirdiğini ifade ederek, davanın çetelerle yapılan mücadeleyi yavaşlatmayıp daha da kararlı olarak üzerine gidilmesi gerektiğini belirtti.


ÜAK BAŞKANI VE...

Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) Başkanı ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Türkiye’de laik rejimin tehdit altında olduğunu ve

Günay: Ergenekon tartışmasını bitirdim

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, partisi hakkında açılan dâvâyla ilgili olarak sorulan “Ergenekon çetesiyle ilgili ilişkilendirmeye işarette bu


  Tüzmen: Demokrasi ucuz değil

Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, demokrasinin ucuz bir rejim olmadığını söyledi. Tüzmen, ticaret heyeti gezisi sebebiyle geldiği Hindistan’da gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısının ardından soruları cevaplandırda.


  Gözler Kıbrıs’ta

Almanya Yeşiller Partisi Eşbaşkanı ve Federal Meclis Milletvekili Claudia Roth, ‘’Avrupa’da tüm gözlerin, yarın (bugün) KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas arasında yapılacak görüşmede olacağını’’ söyledi.


  Yağış artacak

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde görülen sağanak yağışların, bugün etkisini arttırması bekleniyor.


  “Başka bir kurum milletin önüne geçemez”

MÜSİAD Ankara Şubesi Başkanı Hüdaverdi Çakır, “Başka bir kurum halkın getirdiği bir partiyi kapatıp, milletin önüne geçemez” dedi.


  Özgür basın, demokrasinin oksijeni

ABD’li gazeteci Deborah Potter, basının kamu alanının vazgeçilmezi olduğunu belirterek, ‘’Özgür basın, demokrasinin oksijenidir’’ dedi.


  YÖK Genel Kurulu toplandı

YÖK Genel Kurulu YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan Başkanlığında toplandı.


  Genelkurmay’dan ‘’Nevruz’’ afişleri

Genelkurmay Başkanlığı, Nevruz dolayısıyla afişler hazırladı.


  “Güroymak ismi ‘Norşin’ olsun” talebi Mecliste

AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Bitlis’in Güroymak ilçesinin adının değiştirilmesi hususundaki kanun teklifini Meclise sunduklarını söyledi.


  Partileri kapatmak çözüm değil

Siyasi parti İstanbul il başkanları AKP’nin kapatılmasına ilişkin davaya ortak tepki göstererek, parti kapatmanın çözüm olmadığını vurguladılar.


  Türkçe'yi doğru kullanmak görevimiz

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Murat Bulut, “Türkçemizi güzel ve doğru kullanmak vatandaşlık görevlerimizden birisidir” dedi.


  Yaşlılar çocuklarıyla yaşamaktan mutlu

Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğünce yaptırılan bir araştırma, yaşlıların yüzde 83,8’i çocuklarıyla yaşamaktan mutlu olduğunu ortaya koydu.


  Doğu’ya karşı önyargı var

Kimse Yok Mu Derneği’nin yaptığı kurban yardımlarından sonra derneğe yapılan teşekkür ziyaretleri kapsamında Hakkâri Şemdinli Millî Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Akdeniz ile beraberindeki öğrenci ve yetkililerden oluşan 63 kişilik heyet İstanbul’a geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri