Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yeni tüp tünel ihalesi 5. kez ertelendi

Ulaştıma Bakanlığının en büyük projelerinden birisi olan ve İstanbul’un iki yakasını denizin altından birleştirecek lastik tekerlekli araçların geçebileceği yeni tüp tünelin yapım ihalesi bir kez daha ertelendi.


Büyüme hedefin altında kaldı

Türkiye ekonomisinde büyüme son 6 yılın en düşük düzeyinde gerçekleşti ve yüzde 5’lik hedefin altında kaldı. Milli gelir hesaplamasında Mart ayı başın

İşçi ve memur eyleme çıkıyor

DİSK, KESK, TÜMOB, Türk Tabipler Birliği ve Türk Diş Hekimleri Birliği Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı’na (SSGSS) karşı bugü


  Tuzla Tersanesindeki iş kazalarına tepki

DİSK Genel Sekreteri Tayfun Görgün, Tuzla tersanelerinde meydana gelen ölüm olaylarına ilişkin, ‘’İşçiler insanca çalışma koşullarına kavuşana kadar, iş cinayetlerinin sorumluları yargılanıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi.


  Merkez Bankası uyardı: Riskler artıyor

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, 2008 yılının ilk aylarına dair verilerin, ekonomideki ılımlı büyümenin yavaşlamakla birlikte sürdüğünü gösterse de uluslararası kredi piyasalarındaki sorunların belirginleşmesiyle, önümüzdeki dönemde iktisadi faaliyete ilişkin aşağı yönlü risklerin arttığının gözlendiğini bildirdi.


  Motorlu taşıtlara çipli takip

Maliye Bakanlığı, motorlu taşıtlarda ‘’araç tanıma’’ sistemine dönük çalışmaları sürdürürken aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü ve Karayollarının da olduğu çeşitli kamu kuruluşları, sistemden yararlanmak için harekete geçti.


  Sudan, Türk işadamları için cazip pazar oldu

Afrika'nın yoksul ülkeleri arasında yer alan, ancak petrol kaynaklarından elde ettiği gelirle alım gücü yükselmeye başlayan Sudan, bir çok sektör için cazip bir pazar haline geldi.


  Avrupa'nın tabutu Antalya'dan gidecek

Antalya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir firma, gayrimüslimler için ürettiği tabutları, Hollanda, Fransa ve Almanya’ya ihraç ediyor.


  ABD ve İngiltere krize karşı işbirliği başlatıyor

İngiltere ve ABD, finansal piyasalardaki krizin aşılabilmesi için ortak bir çalışma grubu oluşturmaya hazırlanıyor. Böylece bankacılık sisteminde yaşanan krizin derinleşmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri