Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Aliağa İstanbul'un üç katı enerji harcıyor

İstanbul, yılda 2,5 milyar metre küp doğal gaz tüketirken, Aliağa yılda 6,5 milyar metre küp harcıyor. Ayrıca en çok elektrik tüketen iki ilçeden biri.


İş dünyasında, değerler eğitimine ihtiyaç var

Uluslararası Teknolojik Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı (UTESAV) tarafından periyodik olarak düzenlenen ‘Beyin Fırtınası’ toplantıları devam edi

“Tekstilden vazgeçmek, ihracatın 5’te 1’inden vazgeçmek demektir”

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Erol Yakıcı, ‘’Tekstil ve konfeksiyon sektörünü göz ardı etmek, Türkiye’nin toplam ihracatının


  Avrupalının 5’te 1’i kadar boya tüketiyoruz

Yıllık boya tüketiminin 250-300 bin ton olduğu Türkiye’de, kişi başına düşen boya tüketiminin 2-3 litre arasında değiştiği bunun da Avrupa’da tüketilen boya miktarının 5’te 1’ine denk geldiği bildirildi.


  Yeşilöz Otel, tatilcileri ağırlamaya başladı

2008’e en iyi hizmet ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibiyle giren Yeşilöz Otel, 1 Nisan da tatilcileri ağırlamaya başladı.


  Organik gıda pazarının tedarikçisi olabiliriz

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Esom Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Emine Sabancı Kamışlı, dünya genelinde organik ürünün 50-60 milyar dolarlık bir pazarı olduğunu belirterek, ‘’Türkiye ileride bu pazarda çok önemli bir tedarikçi olabilir’’ dedi.


  Türkiye, İran elektrik şebekesine bağlanacak

Elektrikte net arz açığı görünen Türkiye, elektrik alımı için doğrudan İran şebekesine bağlanma formülünü geliştirdi.


  Doğu Karadeniz’den ihracat yüzde 30 artt

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliğine bağlı 3 ilden bu yılın ilk üç ayında yapılan ihracat, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30 arttı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri