Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beklenen gelişme

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp'ın beklenmedik bir kararla istifa etmesi, camiada şok etkisi yaptı.

Halbuki yeni başkan Adnan Polat Kalli'yle görüşüp onu yeni sezonda spor direktörlüğü görevine getireceğini açıklamıştı. Yani Kalli transferden yeni hocaya kadar söz sahibi olacaktı. Belliki; Polat'ın dışında yönetim kurulu üyeleri Kalli'yi orada dahi istemedikleri. Sadece o değil Ahmet Akcan'ın da istifası istendi. Yetersiz olduğu Kalli'nin olmadığı dönemlerde test edilerek görüldü. Kalli eğer bu kararı kendisi almışsa çok doğru bir karar vermiş. Çünkü bugünden istenmeme durumu ileride dahada nahoş olabilecek olaylara sebebiyet verebilirdi.

Peki şimdi ne olacak? Bir teknik adamın arkasındaki ikinci adamın ne kadar önemli olduğu, G.Saray yönetimince şimdi çok daha iyi anlaşılmıştır. Açıklamaya göre takımın teknik heyet görevi Adnan Segin, Nezihi Ali Baloğlu, Burak Dilmen, Cevad Güler tarafından yürütülecek. Bu heyetin böyle bir görevi yürütmesi acayip bir durum.

Hafta başı yazımda "G.Saray yönetiminin yeni sezonda çalışacağı teknik adamı bir an önce belirlemeli" tarzındaki endişem, olası bu durum içindi. Şimdi bu iş zorunlu hale geldi. Herhalde yönetim teknik adamı önümüzdeki hafta içinde kamuoyuna açıklar. Ancak; şu aşamada yeni teknik adam G.Saray'a ne kadar katkı sağlayabilir? Kupada yarı final rövanş maçı oynanacak. Ligde şampiyonluk yarışının sonuna gelindi. Kritik 6 maç var. .Bugünkü maç kazanılırsa 5 tane final maçı oynanacak. Bu süreci akıllıca yürütecek bir oluşum sağlanabilecek mi? G.Saray epey hassas bir dönemden geçecek.

Said OKUR

06.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray Kalli ile yollarını ayırdı

  Türkiye'deki kariyeri fırtınalı geçti

  Yanal: Yeni bir Trabzonspor geliyor

  Süper Lige teknik adam dayanmıyor

  G.Saray Ankara'da G.Birliği önünde 3 puan arıyor

  Haftanın maçında Sivas, Beşiktaş'ı konuk ediyor

  Basketbolda dev derbi: Fenerbahçe-Beşiktaş

  Voleybolda lider Eczacıbaşı Fenerbahçe ile oynuyor

  Mehmet Okur'un 17 sayısı Utah Jazz'ı zafere taşıdı

  Nouma Beşiktaş-Sivas maçını yorumlayacak

  Beklenen gelişme


 Son Dakika Haberleri