Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex: Çok güçlü savunma blokları var

FENERBAHÇE KAPTANI ALEX, YILDIZLARDAN KURULU BİR TAKIMA ELENDİKLERİNİ BELİRTEREK, "BUNDAN SONRAKİ HEDEFİMİZ LİGDE ŞAMPİYON OLUP, GELECEK YIL ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMAK OLACAK" DEDİ.

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Chelsea maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Alex, maçla ilgili şunları söyledi: "Chelsea tecrübeli oyunculardan oluşan bir ekip ve dünyaca ünlü yıldızlardan kurulu. Maçın hemen başında gol yedik. Sonra fırsatlar yakalamaya çalıştık ancak çok güçlü bir bloğu geçemedik. 2. yarıda yediğimiz golle kupadan elendik. Artık konuşacak başka bir şey de yok. Bundan sonra öncelikli hedefimiz şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Daha sonraki hedefimiz geldiğimiz yerden daha da yukarılara çıkabilmek. Şimdi Ankaraspor maçına konsantre olmalıyız"

DEİVİD: GOLÜ BULAMADIK

Fenerbahçeli futbolcu Deivid ise, ''Karşılaşma boyunca birçok pozisyon bulduk ama golü bulamadık. İsterdik ki turu geçelim ama olmadı. Bundan sonra yolumuza ligde devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk. Bunu başarıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz'' diye konuştu.

DROGBA: HEDEFİMİZ FİNAL

Chelseali Drogba ise turu geçtikleri için mutlu olduğunu belirterek, ''Turu geçmek için kazanmamız gerektiğini biliyorduk. İyi bir savunma yapıp girdiğimiz pozisyonları da gole çevirerek sahadan galip ayrıldık. Yarı finalde ise Liverpool ile karşılaşacağız. Hedefimiz final oynamak'' dedi.

10.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İngiliz basını: Chelsea'yi kaleci yarı finale taşıdı

  Almanlar Ballack'ı göklere çıkardı

  Alex: Çok güçlü savunma blokları var

  Zico: Seneye daha iyi olacağız

  İspanyol basını: F.Bahçe iyi oynadı

  F.Bahçe her zaman 8 takım arasına girer

  Mehmet Okur'un 22 sayısı Jazz'a yetti

  Engelli yüzücü okulunu il birincisi yaptı

  Buraya kadar


 Son Dakika Haberleri