Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Beşiktaş evinde çöktü

İNÖNÜ Stadı'nda Gençlerbirliği OFTAŞ'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışından uzaklaşan Beşiktaş, bu sezon evinde oynadığı maçlarda deplasmanlara oranla daha fazla puan kaybetti. Siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'nda bu sezon 15 lig maçına çıkarken, bunların 9'unu kazandı, 3'ünü kaybetti, 3'ünde ise berabere kaldı. Evinde toplam 30 puan toplayan ''Kara Kartallar'', deplasmanlarda ise 15 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de yenilgi alarak 31 puan elde etti.

İNÖNÜ STADI'NDA 15 PUAN KAYBETTİ

Beşiktaş, Dolmabahçe'de oynadığı 15 lig maçında 15 puan kaybederken, ligde ilk 5 sırada yer alan takımlar içinde evinde en çok puan kaybeden ekip olarak dikkati çekti. Siyah-beyazlılar, evindeki 3 yenilgiden 2'sini de şampiyonluk yarışında mücadele ettiği Fenerbahçe ve Sivasspor'dan 2-1'lik skorlarla aldı.

EVİNDEKİ SON 2 MAÇI DA YİTİRDİ

Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda evinde oynadığı son 2 maçı da kaybederek, şampiyonluk umutlarını mucizelere bıraktı. Önce ligin 28. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, bu hafta da Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında 1-0 yitirerek, şampiyonluktaki iddiasını büyük ölçüde BJK İnönü Stadı'nın çimlerinde bıraktı.

BEŞİKTAŞ'IN SEYİRCİSİZ MAÇLARI

Cezası nedeniyle Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçına taraftar desteğinden yoksun çıkan Beşiktaş, son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 9 resmi maçta 2. yenilgisini aldı. Bu sezon özellikle deplasman maçlarındaki başarılı sonuçlarıyla dikkat çeken Gençlerbirliği OFTAŞ ise bu galibiyetle birlikte kümede kalmayı garantilemiş oldu.

13.04.2008


 

Hakem hataları bizi şampiyonluktan etti

BEŞİKTAŞ Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ''Sezon başından bu yana mağlup olmadık, mağlup ettirildik'' dedi.

Levent Erdoğan, bu sezon yaşadıkları hakem hatalarının şampiyonluk yarışında kendilerini sekteye uğrattığını ifade ederek, ''Yapılan hakem hataları, yok edilen puanlarımız, son olarak da Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun ve bunu aynen tatbik eden Tahkim Kurulu'nun vermiş bulundukları ağır kararlarla şampiyonluk yolunda son yarayı da almış bulunuyoruz'' diye konuştu. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile oynadıkları ve 1-0 yenildikleri maça da değinen Erdoğan, ''Üst üste yaşadığımız hakem hatalarının son bulmasını beklerken, son maçta dahi yine hata yapılmış ve penaltımız verilmemiştir. Maalesef bunlar da şampiyonluk yolunda bizi engelleyen kararlar olmuştur'' diye konuştu.

UYARILARIMI DİNLEMEDİLER

Levent Erdoğan, bugüne kadar gerekli uyarıları ve mesajları zamanı geldiği anlarda hep verdiğini kaydederek, ''Ne yazık ki bunlar dikkate alınmadı ve tenkit edildim. Artık, Beşiktaşımızın üzerine oynanan bilinçli veya bilinçsiz davranışlara son verilmesi lazım gelmektedir. Beşiktaşlılık ruhu, Beşiktaşlılık duruşu içerisinde ahlaki ve hukuki kaidelere uyarak her türlü savaşı vereceğiz. Gerekli mücadelemizi yaparak Beşiktaş'ı kimseye ezdirmeyeceğiz. Herkesin bunu böyle bilmesi lazım'' şeklinde konuştu.

13.04.2008


 

Sultanahmet'te bisiklet şenliği var

44. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, ilk ayak olan İstanbul Grand Prix'siyle bugün Sultanahmet'ten start alacak.

Sultanahmet Meydanı'ndan saat 11.00'de verilecek startla başlayacak dev organizasyon, 20 Nisan'a dek toplamda 1 grand prix ve 7 etap olmak üzere 8 gün sürecek. Tur boyunca sporcular toplamda 1071,8 kilometre yol katedecek ve 8038 metre irtifa kazanacaklar. Derecesi 2.2'den 2.1'e yükseltilerek, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) takviminde yer alan ve profesyonellerin katıldığı bir yarış haline gelen 44. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda dünyaca ünlü sporcular mücadele edecek.

22 PROFESYONEL TAKIM YARIŞACAK

Aralarında Türkiye'den BRİSA Spor'un da bulunduğu 22 profesyonel takımla Türkiye, İrlanda ve Hollanda olmak üzere 3 milli takım yarışacak. Yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla İstanbul, İzmir, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Ölüdeniz, Kalkan, Finike, Antalya ve Alanya'yı kapsayan tur, İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndan başlayacak ve 20 Nisan Pazar günü Antalya'nın Alanya ilçesinde sona erecek.

8 GÜNLÜK YARIŞ TAKVİMİNİN ETAPLARI

İstanbul'un ardından İzmir'e uçakla geçecek yarışmacılar, daha sonra sırayla İzmir-Kuşadası, Kuşadası-Bodrum, Bodrum-Marmaris, Marmaris-Ölüdeniz, Kalkan-Finike, Finike-Antalya ve Antalya-Alanya etaplarını koşacak. 44. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun yarış takvimi şöyle: 13.04.2008: İstanbul (Grand Prix), 14.04.2008: İzmir-Kuşadası, 15.04.2008: Kuşadası-Bodrum, 16.04.2008: Bodrum-Marmaris, 17.04.2008: Marmaris-Ölüdeniz, 18.04.2008: Kalkan-Finike, 19.04.2008: Finike-Antalya, 20.04.2008: Antalya-Alanya.

13.04.2008


 

Hidayet'in 23 sayısı Magic'i kurtaramadı

NBA'DE Orlando Magic, sahasında Minnesota Timberwolves'a 102-101 yenilirken, Hidayet Türkoğlu attığı 23 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 38 dakika sahada kalan Türkoğlu, 5 kez kullandığı 3 sayılık atışların 1 tanesinde başarılı olurken, 13 kez denediği 2 sayılık atışların ise 7 tanesini sayıya çevirdi. 8 kez geldiği serbest atış çizgisinde de 6 isabet bulan Türkoğlu, karşılaşmayı 23 sayı, 7 asist ve 2 ribauntla tamamlamasına karşın takımının yenilgisine engel olamadı. Magic'de 20 Rashard Lewis'in 20 sayı, 14 ribaunt ve Maucire Evans'ın 17 sayılık performansları ise takımlarına galibiyeti getirmeye yetmedi.

13.04.2008


 

G.Saray'da Serkan Çalık menisküs ameliyatı oldu

GALATASARAY'IN başarılı genç oyuncularından Serkan Çalık ameliyat oldu.

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile yapılan çeyrek final rövanş karşılaşmasında sol diz menisküsünden sakatlanan Serkan Çalık, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde cerrahi operasyon geçirdi. Genç oyuncunun sol diz menisküsüne artroskopik müdahalede bulunulduğu açıklanırken, operasyonun başarılı geçtiği ifade edildi. Serkan'ın bugün veya Pazartesi günü taburcu edileceği ve 1 ay sonra yeniden sahalara dönebileceği öğrenildi.

13.04.2008


 

Voleybolda derbi günü: Beşiktaş-Fenerbahçe

AROMA Bayanlar Birinci Voleybol Ligi'nde play-off heyecanı bugün derbi maçla sürecek. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe Acıbadem, play-off çeyrek final serisi ilk maçında bugün karşı karşıya gelecek.

Akatlar'daki Beşiktaş Cola Turka Arena'daki karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. İki takım arasındaki play-off çeyrek final serisinin ikinci maçı 16 Nisan Çarşamba günü Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak. Her iki maçı da kazanacak takım yarı finale yükselecek. Tarafların birer galibiyeti halinde ise turu geçecek takımı belirleyecek 3. ve son maç, 17 Nisan Perşembe günü yine Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak.

13.04.2008


 

Fenerbahçe, Ankaraspor önünde galibiyet arıyor

15.00 V. Manisa-Ankaragücü: Hüseyin Göçek 15.00 Konyaspor-Bursaspor: Barış Şimşek

15.00 Kasımpaşa-Çaykur Rize: Bünyamin Gezer

15.00 Kayserispor-Sivasspor: Fırat Aydınus

19.00 Ankaraspor-Fenerbahçe: Halis Özkahya

13.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri