Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Mısır’da ekmek isyanı önlenemiyor

Kahire (Ajanslar) Mısır’da halkın en temel besin maddesi olan ekmek bulmadaki sıkıntı yüzünden, 31 yıl önceki “ekmek ayaklanmasından” bu yana en büyük isyan çıktı. Mısır’da ekmek sıkıntısı halkı sokaklara döktü.


İsrail hem yıktı, hem öldürdü

İSRAİL askerlerinin, Gazze Şeridinin orta kesimlerindeki El Bureyc mülteci kampı yakınlarında düzenlediği operasyon sona erdi. Bölgedeki yerel kaynakl

Facebook da İsrail’in güvenliğine tehdit

İSRAİL Savunma Bakanlığı, askerlerin ve bakanlık personelinin gizli bilgileri ifşa etmelerini önlemek için hazırlanan yeni yönetmelikte, internetteki


  Sadr’a siyasî rüşvet

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, Irak’taki silahlı Şiî Mehdi Ordusu grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyasî platformu tercih etmesi halinde kendisini ABD’nin düşmanı olarak görmeyeceklerini söyledi.


  ‘ ABD’nin günah keçisiyiz!’

IRAK'IN kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetimini Washington temsilcisi Kubat Talabani, Iraklı Kürtler zor elde ettikleri kazanımları koruma hakkına sahip olduğunu vurguladı.


  Tayvan - Çin buluşması düşman çatlattı

TAYVAN'LA Çin arasında yıllardır süren gerilimde yeni bir döneme giriliyor. Çin Cumhurbaşkanı Hu ile Tayvan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Siew bugün görüştü. İki taraf arasında yapılan en üst düzey görüşme yapıldı.


  İran-ABD gemilerinin sürtüşmesi yalanlandı

KÖRFEZ bölgesinde Amerikan donanmasına ait bir gemiyle üç İran gemisinin karşı karşıya geldikleri bildirildi.


  Rumlardan acı itiraf: Arapları ihmal ettik

GÜNEY Kıbrıs Rum Yönetimi Dışişleri Bakanı Markos Kipriyanu, “Arap dünyası ve Ortadoğu’daki eski müttefiklerimizi geri kazanmalıyız” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri