Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Deniz Baykal, 10. kez Genel Başkan

CHP 32. Olağan Kurultayı’na tek aday olarak katılan Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 1021 oyla yeniden Genel Başkan seçildi. Kurultay’da 1231 delegeden 1105’i genel başkan seçimi için yapılan oylamaya katıldı. Baykal, 1021 oyla yeniden genel başkan seçilirken, 84 oy geçersiz sayıldı.

Baykal, 9 Eylül 1992 tarihinde CHP’nin yeniden açıldığı 25. Olağan Kurultay’da ilk kez genel başkan seçildi. O tarihten sonra gerçekleştirilen kurultaylarda da görevini koruyan Baykal, Cumartesi günü yapılan 32. Olağan Kurultay’da 10. kez delegeden destek aldı.

SEÇİLDİKTEN SONRA KONUŞTU

Genel Başkan seçildikten sonra delegelere hitap eden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, hiçbir kurultayda bugünkü kadar yoğun katılım ve coşkuya şahit olmadığını belirterek, ‘’Bu kurultay hepimize particilik dersi, siyaset dersi vermiştir. Umarım bu kurultay CHP’ye akıl fikir verenlerin, istikamet, yol çizenlerin CHP gerçeğini daha doğru bir şekilde değerlendirmelerine bir katkı yapar’’ dedi.

Baykal, seçim sonucunun açıklanmasının ardından teşekkür konuşması için kürsüye çıktı. Kurultay’da verilen desteğin sadece kendisi açısından değil, CHP açısından, CHP’nin uğrunda mücadele ettiği ilkeler, hedefler ve değerler açısından da çok büyük önem taşıdığını belirten Baykal, ‘’CHP’nin böyle büyük bir çoğunlukla yürütmekte olduğumuz politikanın arkasında durduğunun bu seçimde, böyle bir oyla kanıtlanmış olması bizim mücadelemize büyük bir katkı yapacaktır’’ dedi.

/ ANKARA

28.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yasak bitene kadar protestoya devam

  ANAYASAYLA OLMAZ

  Reformlara ara verilmesin

  Erdoğan: İstikrarı gözetmek, herkesin sorumluluğu

  Meclis'te gündem 301

  Meşrûtiyet ve demokrasi Kur'ân'a en uygun yönetim şekli

  Tüzmen: Suriye ile sınırları kaldıralım

  Deniz Baykal, 10. kez Genel Başkan

  Bingöl’de çatışma: 2 şehit, 1 yaralı

  9 Vali merkeze alındı

  Üzmez, tutuklandı

  İsveç Parlamento heyeti bugün TBMM’de

  Çocukların masum bakışlarına tutuldum

  Okul kantinleri hem sağlıksız, hem pahalı


 Son Dakika Haberleri