Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail'den kahvaltıda katliam

İsrail tanklarının Gazze Şeridi’nin kuzeyinde hedef aldıkları bir evde bir anne ve 4 çocuğu öldü. Filistinli bir gencin de öldüğü saldırıda 10 kişi de yaralandı.


Türkiye’nin İbrahim Süleyman’ı, Davutoğlu

Başbakanlık Dışpolitika Başdanışmanı Ahmet Davutoğlu’nun Suriye’den İsrail’e gönderilen mesajı iletmek üzere bu ülkeye gidecek heyetin başında yer ala

Çin’de tren kazası, onlarca ölü

Çin'in doğusundaki Şandong eyaletinde iki yolcu treninin çarpışmasında ölenlerin sayısının 60’a çıktığı açıklandı. Şinhua haber ajansı, yaralı sayısın


  Sadr, hükümetin ateşkes şartlarını reddetti

Irak'ta ABD karşıtı Şiî din adamı Mukteda Sadr, Başbakan Nuri El Maliki’nin, kendisine bağlı Mehdi Ordusu’na yönelik operasyonları durdurmak için öne sürdüğü şartları reddetti.


  ABD: Kaideciler, mücahid değil mücahid değil

ABD'de Dışişleri ve İç Güvenlik bakanlığıyla Ulusal Anti Terörizm Merkezi çalışanları teröristler için İslâm’da olumlu anlamları olan ‘mücahit’ kelimesini kullanmamaları konusunda uyarıldı.


  Hindistan Başbakanı: Kürtaj milli utancımız

Hindistan Başbakanı Manmohan Singh, dünyada kürtaj oranının en fazla olduğu ülkesinin modern bir ulus olması için “ulusal utancımız” şeklinde nitelediği çocuk aldırma sorunun çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.


  Karadeniz’de helikopter faciası, 19 kişi öldü

Karadeniz'de Ukrayna’nın doğal gaz şirketi ‘Naftogaz Ukrayna’ya ait bir Mi-8 helikopterinin düştüğü ve 19 kişinin öldüğü bildirildi. ‘Naftogaz Ukrayna’ sözcüsü Valentin Zemlyanskiy, kaza sırasında helikopterde 20 kişinin bulunduğunu bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri